Del link per e-mail

Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Databeskyttelse

På denne side kan du læse om vores Privatlivspolitik, og hvad vi gør for at beskytte dine persondata, samt om vores brug Cookies.

Bürkert glæder sig over dit besøg på vores hjemmeside og over din interesse for vores produkter og vores virksomhed, og derfor er det særdeles vigtigt for os at beskytte dine persondata, så du føler dig sikker, når du besøger vores hjemmeside.

Vi beskytter din privatsfære og dine persondata. Vi behandler dine persondata som beskrevet nedenfor og i henhold til EU's generelle forordning om databeskyttelse, GDPR (General Data Protection Regulation), og vores supplerende danske lovgivning om databeskyttelse samt Datatilsynets vejledninger.

I det følgende giver vi dig et overblik over, hvilke oplysninger vi registrerer under dit besøg på vores hjemmeside, og hvordan vi anvender oplysningerne:

Navn og adresse på den ansvarlige for hjemmesiden:

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
CVR nummer: DK 19 18 58 18

Tlf.    +45 44 50 75 00
Fax:  +45 44 50 75 75
E-Mail: info.dk@burkert.com

Kontaktperson: Carina Jensen

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Du kan til enhver tid også kontakte vores databeskyttelsesrådgiver, hvis du har spørgsmål om vores behandling af persondata eller dine rettigheder. 

Gustav Müller
datenschutz@burkert.com

Vi indsamler oplysninger om dig

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger, om dit besøg som f.eks. omfanget af dataoverførsler, stedet, hvorfra du henter data fra vores hjemmeside, samt andre forbindelsesdata og filer samt andet indhold, som du henter. Dette sker som regel ved at anvende logfiler og cookies. Du finder yderligere oplysninger om logfiler og cookies nedenfor.

Anvendelsesformål og berørte persondata

Omfanget og typen af indsamling, behandling og anvendelse af dine data er forskellige, alt efter om du kun besøger vores hjemmeside for at hente oplysninger, som er generelt tilgængelige, eller for at benytte dig af yderligere ydelser:

1. Hvis du besøger vores hjemmeside for at hente generelt tilgængelige oplysninger

Det er som udgangspunkt ikke nødvendigt, at du angiver persondata, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du udelukkende besøger hjemmesiden for at hente oplysninger, som er generelt tilgængelige, registrerer vi kun de data, som din internetbrowser automatisk sender til os - herunder:

  • din computers IP-adresse, når du åbner vores hjemmeside
  • Dato og klokkeslæt for åbning af siden
  • Din browsertype, browserversion og dine browserindstillinger
  • Det anvendte styresystem (Windows, iOS, Linux etc.)
  • Den overførte datamængde og status på overførsler
  • Fra hvilken hjemmeside adgangen til vores hjemmeside skete
  • Øvrige lignende data og oplysninger, som anvendes til afværgelse af fare i tilfælde af angreb på vores informationsteknologiske systemer.

Din computers IP-adresse lagres kun i den periode, hvor du anvender hjemmesiden, og slettes derefter med det samme eller anonymiseres ved hjælp af en reduktion. Øvrige data lagres i en begrænset periode. Vi anvender disse data til driften af vores hjemmeside, herunder især for at konstatere fejl på hjemmesiden og afhjælpe disse, analysere brugen af vores hjemmeside og foretage tilpasninger eller forbedringer.

2. Anvendelse ved bestilling af produkter og ydelser

Hvis du bestiller produkter og serviceydelser fra vores virksomhed, er det f.eks. nødvendigt, at du afgiver persondata i form af kontaktoplysninger (f.eks. firmanavn, adresse, telefonnummer og mail).

Du kan se hvilke persondata, vi skal bruge for at kunne levere produkter eller ydelser, når du bestiller. Yderligere oplysninger kan du angive frivilligt. Det kan fx være yderligere kontaktoplysninger. Hvilke oplysninger, der er nødvendige, og hvilke, der er frivillige, kan du genkende ved, at de nødvendige oplysninger er markeret med en stjerne (*).

Yderligere oplysninger kan du angive frivilligt. Hvilke oplysninger, der er nødvendige, og hvilke, der er frivillige, kan du genkende ved, at de nødvendige oplysninger er markeret med en stjerne (*).

Behandlingen af dine data sker udelukkende med det formål at levere den ydelse, du ønsker.

De oplysninger, du giver os, vil blive opbevaret i den periode, vi leverer produkter og ydelser til dig og så længe, som lovgivningen kræver det, for at vi kan opfylde vores forpligtelser.[TIDSRUM].

Læs mere i vores information til kunder og leverandører om håndtering af EU's persondataforordning GDPR.

3. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Hvis du vil modtage vores nyhedsbrev, har vi ud over din e-mailadresse brug for, at du bekræfter, at du er indehaver af den angivne e-mailadresse, og at du er indforstået med at modtage nyhedsbrevet. Disse data indhentes kun med det formål at kunne sende dig nyhedsbrevet og dokumentere vores berettigelse til dette. Der sker ingen videregivelse af data til tredjeparter. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilmelding til nyhedsbrevet med virkning for fremtiden.

4. Hvis du bruger hjemmesidens kontaktformular

Du har mulighed for at komme i kontakt med os ved hjælp af en kontaktformular på vores hjemmeside. 

De persondata, som du angiver i forbindelse med udfyldelse af denne kontaktformular, anvendes kun til at behandle din aktuelle forespørgsel og slettes straks fra webserveren. Vi gør opmærksom på, at beskederne opbevares inden for rammerne af eksisterende lovmæssige opbevaringspligter. Med forbehold for ovenstående anvendelse sker der ingen videregivelse til tredjeparter.

Formålsbestemt lagring

En formålsbestemt lagring udføres for følgende funktioner på vores website:
Log-in-informationer
Reklamationsmanagement
Indkøbsvogne og lagrede indkøbsvogne (huskeliste)
Produktsammenligning
Ordrerelaterede data

Anvendelse af cookies

Vi anvender cookies for at kunne følge vores besøgendes præferencer og udforme vores hjemmeside optimalt i forhold til disse. Cookies er små tekstfiler, som lagres på din computer, når du besøger vores hjemmeside. Vi overdrager ikke disse data til tredjeperson og tilknytter dem ikke til personrelaterede data. Hvis du ønsker det, kan du til enhver tid slette cookies igen. Dette kan dog medføre, at enkelte funktioner ikke længere er til rådighed. Du kan læse mere om at slette cookies i din browsers hjælpefunktion.

Cookies, der bruges til denne hjemmeside:

 

Cookie

Formål

eZSESSID_website_dk      

Hjemmesiden gemmer en cookie, indtil browserindstillingen eventuelt ændres. Der gemmes en cookie for hver hjemmeside. I denne cookie gemmes der en session-ID, der bruges til at registrere, om kunden er logget på eller ikke.   

Session-ID til kunder, der er logget ind

Kunder, der bruger online-shoppen, får via SSO-serveren placeret yderligere en cookie. Denne cookie gemmer ligeledes en session-ID. Denne bruges for at skabe en forbindelse til kundens brugerkonto.

_ga

Der oprettes som standard en client-ID. Denne gemmes i cookieen og anvendes af Google Analytics for at beregne brugere, session og kampagnedata.

_gid

Anvendes til at skelne brugere.

cookie_policy_level

Viser, at du giver samtykke til anvendelse af cookies på vores website. Den sættes, så snart du giver samtykke til ”Anvendelse af cookies". Findes cookien, vises henvisningslayeret ikke mere.

cookie_policy_disagreed

Viser, at du ikke giver samtykke til anvendelse af cookies på vores website. Den sættes, så snart du ikke giver samtykke til ”Anvendelse af cookies". Findes cookien, vises henvisningslayeret.

sesComparisonCount

Produktsammenligning funktion

Olark Chat

hblid

Olark Chat: en gæste-identifier, som vi kun anvender på vores site for at huske den pågældende gæst mellem besøgene

wcsid

Olark Chat: en session-identifier, som vi kun anvender på vores site for at følge en enkelt chat-session

olfsk

Olark Chat: en hukommelses-identifier, som vi anvender, så chat-statussen bevares på flere sider (f.eks. nyhedsforløb)

_okbk

Olark Chat: ekstra statusinformationer (f.eks. åbning/lukning af chat-boksen)

_ok

Olark Chat: sidst anvendte Olark-site-ID (sikkerhedsforanstaltning)

_oklv

Olark Chat: Olark-loader-versionen (til bedre caching)

_okla

Olark Chat: anvendes til caching-formål (indlæst af CDN eller af vores infrastruktur)

_okgid

Olark Chat: Gruppe-ID, som gæsten er tilknyttet

_okac

Olark chat: anvendes til caching ved at sætte et hash til indhold for at konstatere, om det har ændret sig, og om det skal indlæses igen

_okck

Olark Chat: anvendes til at kontrollere, om gæstens browser tillader at gemme cookies

_okdetect

Olark Chat: anvendes til at registrere en statusændring i vores lokale hukommelseskontekst i gæstens browser.

Herudover kan cookies sættes af følgende eksterne leverandører:
Youtube
CADENAS PARTcommunity
Bürkert har ingen indflydelse på indstillingen af disse cookies.

Anvendelse af værktøjer til webanalyse

For vi kan tilpasse vores hjemmesider optimalt til de besøgendes brug og behov, anvender vi værktøjer til såkaldt webanalyse.

Webanalyse med Google Analytics

Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (herefter kaldt "Google"). Google Analytics anvender såkaldte "cookies", som er tekstfiler der gemmes på din computer og gør det muligt at analysere din anvendelse af hjemmesiden. De oplysninger, der dannes ved hjælp af cookien om din anvendelse af denne hjemmeside, bliver som regel overført til en server i USA som tilhører Google, og gemt dér. Hvis IP-anonymisering aktiveres på denne hjemmeside, bliver din IP-adresse imidlertid forinden forkortet af Google inden for EU's medlemslande eller i andre lande som er omfattet af traktaten om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Kun i undtagelsestilfælde bliver den fulde IP-adresse overført til en server i USA som tilhører Google, og forkortet dér. Efter aftale med indehaveren af denne hjemmeside vil Google anvende disse oplysninger til at bearbejde din brug af hjemmesiden, at sammensætte rapporter om aktiviteter på hjemmesiden og at levere andre tjenesteydelser i forbindelse med anvendelsen af hjemmesiden og internettet til hjemmesidens indehaver. Den IP-adresse som overføres fra din browser inden for rammerne af Google Analytics, bliver ikke ført sammen med andre data af Google.

Du kan forhindre at der gemmes cookies, ved hjælp af en indstilling af din browsersoftware. Vi gør dog opmærksom på at du i så fald eventuelt ikke vil kunne udnytte samtlige funktioner på denne hjemmeside i fuldt omfang. Desuden kan du forhindre at de data som dannes af cookien om din brug af hjemmesiden (inklusive din IP-adresse) registreres og bearbejdes af Google, ved at downloade og installere den plugin der er tilgængelig på det følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Som alternativ til browser-plugin kan du forhindre registreringen via Google Analytics ved at klikke på følgende link. Derved dannes en opt-out-cookie, som fremover forhindrer, at dine data registreres ved besøg på dette website:

Deaktivér registrering af data fra Google Analytics for denne webside

 

Du finder nærmere oplysninger om dette på: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en og på https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=da (generelle oplysninger om Google Analytics og om databeskyttelse).

Vi gør opmærksom på, at Google Analytics på dette website er udvidet med koden »gat._anonymizeIp();« for at sikre en anonymiseret registrering af IP-adresser (såkaldt IP-masking).

Appanalyse med Google Analytics

Bürkerts resistApp bruger ligesom Bürkerts website Google Analytics til at analysere din brug af appen. Du kan forhindre Google Analytics’ databehandling i appen ved at afkrydse feltet "Deaktivér Google Analytics" i brugsbetingelserne.

Bürkert resistApp

Installationen af Bürkert resistApp udføres ved hjælp af den tekniske ejer iTunes eller Google Play Store på deres betingelser. Såfremt app-installationen sker ved hjælp af iTunes, er det Apple Inc., 1 Infinite Loop, Cupertino, Kalifornien, USA 95014. Hver bruger indlæser appen ved hjælp af den Apple-ID, denne selv har oprettet. Her skal hver bruger acceptere betingelserne fra Apple. Du finder detaljerne til ”Apple-databeskyttelsesretningslinje“ på https://www.apple.com/legal/privacy/en-ww/. Google Play stiller sine henvisninger og databeskyttelseserklæring til rådighed på https://www.google.com/policies/privacy/.

Google AdWords

Dette website bruger online-programmet ”Google AdWords” og dette regi conversion-Tracking. I den forbindelse installerer Google AdWords en cookie på din computer, såfremt du lander på vores website ved hjælp af en Google-annonce. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage og anvendes ikke til personlig identificering. Besøger brugeren bestemte sider på vores website, og cookieen endnu ikke er udløbet, kan vi og Google registrere, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet sendt videre til denne side. Hver Google AdWords-kunde modtager en anden cookie. Cookies kan således ikke rekonstrueres ved hjælp af AdWords-kundes websites.

Informationerne, som er indhentet ved hjælp af conversion-cookies, anvendes til at oprette conversion-statistikker for AdWords-kunder, som har besluttet sig for conversion-tracking. Kunderne får oplyst det samlede antal brugere, som har klikket på deres annonce og er blevet sendt videre til en side, der er forsynet med en conversion-tracking-tag. De får dog ikke nogen informationer, som de kan bruge til at identificere brugere.

Hvis du ikke ønsker at deltage i tracking-processen, kan du nemt deaktivere cookien fra Google conversion-tracking ved hjælp af din internet-browser under brugerindstillinger. De bliver så ikke optaget i conversion-tracking-statistikkerne. Du får flere oplysninger om Googles databeskyttelsesbestemmelser på Google under http://www.google.de/policies/privacy/

Anvendelse af Google Maps

Dette website anvender Google Maps, som er en korttjeneste fra Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA til visning af interaktive kort. Ved at anvende Google Maps kan oplysninger om din anvendelse af dette website (inkl. din IP-adresse) overføres til en server hos Google i USA og lagres der. Google vil evt. overføre de genererede data til tredjeparter, såfremt dette er foreskrevet i lovgivningen, eller såfremt tredjeparter behandler disse data på vegne af Google. Først når du selv klikker aktivt på det interaktive kort, opretter din internetbrowser forbindelse til Googles servere. Du finder nærmere oplysninger om Googles databehandling her: https://www.google.com/policies/privacy/

Ingen videregivelse af dine persondata

Vi videregiver ikke dine persondata til tredjeparter, medmindre du har givet dit samtykke til at videregive dataene, eller vi på grund af lovmæssige bestemmelser og/eller påbud fra myndigheder eller domstole er berettiget eller forpligtet til at videregive dataene. I denne forbindelse kan der især være tale om at videregivelse af oplysninger med henblik på retsforfølgning, afværgelse af fare eller beskyttelse af immaterielle rettigheder.

Selvom vi tilstræber kun at bruge tredje-udbydere, som kun behøver IP-adressen for at kunne udlevere indhold, har vi ingen indflydelse på, om IP-adressen muligvis bliver gemt. Denne fremgangsmåde anvendes i dette tilfælde blandt andet til statistiske formål. Såfremt vi har kendskab til, at IP-adressen gemmes, gør vi vores brugere opmærksom herpå.

Datasikkerhed

Alle oplysninger, som du sender til os, lagres på servere inden for Den Europæiske Union. Ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger sikrer vi dog vores website og øvrige systemer mod tab og ødelæggelse, samt mod uvedkommendes adgang til, ændring eller distribution af dine data. Hos os overføres dine persondata derfor krypteret. I denne forbindelse gør vi brug af kodningssystemet TLS 1.2 (Transport Layer Security).

Dine rettigheder

Du har ret til følgende:

  • At forlange en bekræftelse fra os, om vi behandler persondata, som vedrører dig (ret til bekræftelse)
  • At få oplysning vederlagsfrit fra os om de persondata, som vi har lagret om din person (oplysningsret)
  • At forlange, at vi straks sletter de persondata, som vedrører dig, såfremt behandlingen af disse ikke længere er nødvendig, og de yderligere forudsætninger for sletning i EU's generelle forordning om databeskyttelse også er opfyldt (ret til sletning)
  • At forlange omgående berigtigelse og fuldstændiggørelse af urigtige persondata, som vedrører dig (ret til berigtigelse)
  • At forlange begrænsning af behandlingen af dine persondata (ret til begrænsning af behandling)
  • At modtage de persondata, som vedrører dig, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format (ret til dataportabilitet)
  • At gøre indsigelse mod at behandle dine persondata (ret til indsigelse)

Derudover har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til at behandle dine persondata, således vi ikke fremover kan basere vores behandling på dit samtykke.

Kontakt vores databeskyttelsesrådgiver for yderligere oplysninger og for at gøre dine rettigheder gældende.

Sletning og spærring af persondata, når formålet er opfyldt

Vi behandler og lagrer kun persondata, så længe dette er nødvendigt for at opfylde formålet, dog maksimalt indtil udløbet af de lovmæssige opbevarings- og lagringsperioder.

Når formålet er opfyldt, og de lovmæssige opbevarings- og lagringsperioder udløber, slettes eller spærres persondataene i henhold til forskrifterne om databeskyttelse.

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefon: 3319 3200 -  Fax: 3319 3218
dt@datatilsynet.dk

Ændring af vores databeskyttelseserklæring

For at sikre at vores databeskyttelseserklæring altid overholder de aktuelle lovmæssige bestemmelser, forbeholder vi os ret til at foretage ændringer. Det gælder også i det tilfælde, hvor databeskyttelseserklæringen skal tilpasses på grund af nye eller ændrede ydelser, for eksempel nye serviceydelser. Den nye databeskyttelseserklæring passer til vores tilbud ved dit næste besøg.

Hæftelse for indhold

Indholdet på Bürkerts hjemmesider er blevet fremstillet med største omhu, men Bürkert kan ikke påtage sig noget ansvar for indholdets korrekthed, fuldstændighed og aktualitet. Som tjenesteudbyder er vi ifølge TMG (Telemediengesetz: den tyske lov om elektroniske medier) § 7 stk. 1 ansvarlige for indholdet på disse sider i henhold til den almindelige lovgivning. Ifølge TMG §§ 8 til 10 er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtede til at overvåge formidlede eller gemte fremmede informationer eller til at forske efter omstændigheder som henviser til en retsstridig aktivitet. Forpligtelser til et fjerne eller spærre for anvendelse af informationer ifølge den almindelige lovgivning berøres ikke heraf. En hæftelse i forbindelse med dette er imidlertid først mulig fra og med det tidspunkt hvor en sådan retskrænkelse kommer til vores kendskab. Hvis vi får kendskab til tilsvarende retskrænkelser, vil vi omgående fjerne dette indhold.

Hæftelse for link

Vores udbud indeholder link til eksterne hjemmesider tilhørende tredjepart, hvis hjemmesideindhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette fremmede indhold. Ansvaret for indholdet på de linkede sider påhviler altid den pågældende udbyder eller administrator af disse hjemmesider. De linkede sider blev tjekket for retsstridige forhold på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet, og på det tidspunkt, blev der ikke fundet noget retsstridigt indhold. En permanent kontrol af indholdet på de linkede sider kan ikke med rimelighed forlanges, og alle senere ændringer efter offentliggørelsen er derfor udbyderens ansvar. Hvis vi får kendskab til retskrænkelser fra eksterne hjemmesider, vi har linket til, vil vi omgående fjerne sådanne link.

Ophavsret

Indhold og værker (billeder, grafik, tekster, tone, video- og animationsfiler), som er fremstillet af Bürkert på disse sider, er underlagt den tyske ophavsret. Mangfoldiggørelse, bearbejdning, udbredelse og enhver form for anvendelse, som falder uden for ophavsrettens grænser, forudsætter skriftligt samtykke fra den pågældende forfatter hhv. udgiver. Download og kopiering fra denne side er kun tilladt til privat brug, ikke til kommerciel brug. For så vidt indholdet på denne side ikke er fremstillet af indehaveren, bliver tredjeparts ophavsret overholdt. Især bliver indhold som stammer fra tredjepart, markeret som sådant. Skulle du alligevel blive opmærksom på en krænkelse af ophavsret, beder vi dig om gøre os opmærksomme på den. Hvis vi får kendskab til retskrænkelser, vil vi omgående fjerne sådant indhold.

Min sammenligningsliste