Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

My Bürkert kundeportal

Få fordel af de mange brugervenlige funktioner på vores kundeportal My Bürkert - log ind nu og prøv de nye fordelagtige muligheder!

Registrer dig eller log ind i dag og få gavn af alle fordelene på vores re-designede kundeportal My Bürkert!

Få samlet overblik over alle dine fordele her

✓ Optimeret design 
Den nye portal har et design, der har fokus på nem navigation. Via nye ikoner er kundeportalen også tilpasset funktioner i vores eShop (ny indkøbskurv og checkout applikation), for at give vores kunder en genkendelig brugeroplevelse og gøre portalen nem at bruge.

✓ Ny sektion "Mine tilbud"
Den helt nye "Mine tilbud" sektion i My Bürkert giver dig mulighed for at få en sammenfatning af emner fra din kurv eller ønskeliste. Alle tilbud relateret til din konto er synlige - dette gælder både tilbud, du selv har lavet og tilbud, der er lavet af Bürkert medarbejdere. 

✓ Ny struktur i sektionen "Mine servicesager"
Her kan du få et tilbud på service, der inkluderer reparation og kalibrering, bestille on-site service, forespørge på returnering, se rapporter fra dine seneste servicesager og give os feedback.

✓ Nyt mobilvenlig version
Nu kan du til enhver tid holde dig opdateret via My Bürkert også på mobile enheder. My Bürkert funktionerne er lavet i det nyeste mobile design med brugervenlige funktioner, så du hurtigt og nemt kan finde alle data via kundeportalen, også når du er på farten.

✓ Hurtigere og mere effektiv
De nye funktioner er designet, så de er hurtigere og mere effektive i brug, så du hurtigt kan få de oplysninger, du har brug for.

Få overblik over det hele - se vores nye My Bürkert Overview video:

 

 

For mere detaljeret information om de nye/optimerede områder i My Bürkert, kan du se vores nye videoer om emnerne nedenfor: 

 

Min sammenligningsliste