Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Bürkert - din leverandør og din partner

Vi kombinerer produkter med proces- og systemviden og skaber optimale automationsløsninger, lige fra enkle komponenter og systemer til kundetilpassede procesløsninger.

 

 

Bürkert er din leverandør og din partner

Bürkert Fluid Control Systems er en af verdens førende leverandører af produkter og løsninger til automationsopgaver. Bürkert koncernen har 70 års teknologisk viden, faglig ekspertise og praktisk erfaring inden for styring og regulering af gasser og væsker. Erfaringer, der er opnået gennem arbejde med utallige produkter, projekter og systemløsninger.

Hos Bürkert Danmark er kunden altid i centrum, og vi har fokus på at løse de tekniske opgaver i kundernes aktuelle applikationer. Hos os kan du få hjælp, både med de enkle og de mere komplicerede automationsopgaver.

Din udfordring er vores udfordring - vi gør din idé til virkelighed

Vi går også gerne et skridt videre og hjælper med at optimere din proces, både med henblik på effektivitet og omkostninger. I dialog med dig gennemgår vi din proces, dine ideer og ønsker, og undervejs drøfter vi forskellige muligheder. Vi lytter til dig og skaber individuelle og unikke løsninger, der passer præcis til dit behov. Læs mere om Bürkert Danmark.

I brochuren "We make ideas flow" kan du danne dig et overblik over vores produkter og systemløsninger, og læse mere om vores muligheder for at hjælpe dig med at styrke din forretning med en optimal procesløsning. Vi kommer rundt om hele din proces og tilbyder dig support med engineering, logistik, 3D tegninger, godkendelser og certifikater.

Klik her for at se den digitale udgave af brochuren med konkrete eksempler på systemløsninger, der allerede er i drift.

Udfyld formularen nedenfor for at bestille et trykt eksemplar af brochuren:

 

 

 

 

Min sammenligningsliste