Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Bürkerts virtuelle udstilling

Det kan af flere forskellige årsager være vanskeligt at finde mulighed for at besøge udstillinger. Bürkert lancerer derfor en virtuel udstilling, en komplet 3D-oplevelse, der giver dig mulighed for at komme på en virtuel rundtur blandt vores nyeste produkter, præcis når det passer dig, uden at du behøver forlade dit skrivebord.

Print

Besøg Bürkerts virtuelle udstilling lige når det passer dig

Vi ønsker stadig at støtte udvalgte udstillinger, men vi ønsker også at tilbyde en alternativ oplevelse, der appellerer til et bredere publikum uden for udstillingshallerne og imødekommer de ændrede behov i markedet. Vi har derfor udviklet en tidsbesparende løsning, der gør det muligt for vores kunder at undgå omkostninger, rejseaktivitet og besvær.

En virtuel rundtur blandt vores produkter og ydelser

Bürkert stræber til enhver tid mod at imødegå vores kunders ønsker og behov og skabe innovation. Dette gælder både innovation for vores produkter og den måde, vi kommunikerer på.

For at imødegå de aktuelle ændrede behov i markedet har Bürkert således udviklet en digital udstillingsstand, der tilbyder en virtuel rundtur blandt vores nyeste produkter. Den realistiske udstillingsstand i 3D er opdelt i otte sektioner, der dækker vores fire vigtigste produktområder – vand, gas, hygiejne og mikro – samt nye produkter, vores eShop, flowmåleren FLOWave og systemer.

Hvis du klikker på en af disse otte sektioner på standen, får du et bord fyldt med relevante produkter. Når du klikker på produktet, får du både en beskrivelse af dets specifikationer og det relevante datablad, ligesom du også kan se relevante videoer og downloade produktbrochurer.

Desuden kan vores salgskonsulenter kontaktes via e-mail, så I kan få en åben dialog om dine opgaver og produktkrav. Du kan også downloade det nyeste Bürkert Select katalog direkte fra udstillingen, så du kan se hele produktsortimentet.

Hvis du ønsker mere information om Bürkerts virtuelle udstilling eller ønsker at drøfte nogle af vores produkter eller ydelser mere detaljeret, så er vores salgsafdeling klar til at hjælpe dig.

Kontakt salgsafdelingen

Vi er parate til at hjælpe dig på telefon 44 50 75 00 hver dag mellem 8-16, men du er også velkommen til at benytte denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os...

Min sammenligningsliste