Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

ELEMENT er en komplet serie af procesventiler, styretoppe og sensorer til hygiejniske applikationer

ELEMENT-serien er et fleksibelt koncept specielt udviklet til automationsopgaver i krævende processer i fødevare- og farmaindustrien.

Sammensæt den optimale løsning til din proces med ELEMENT

ELEMENT er et komplet system i et smukt og enkelt design, der giver mulighed for at løse procesopgaver i hele loopet. Systemet omfatter ventiler til on-/off og regulering samt sensorer til flow, pH, ORP, ledningsevne og niveau. Seriens komponenter er designet i kemikalieresistente plastmaterialer og rustfrit stål. ELEMENT-serien er fremstillet i robust og rengøringsvenligt materiale, og serien er dermed velegnet til opgaver i hygiejniske miljøer med produktion af fødevarer, kemi og medicinsk udstyr. ELEMENT-serien gør det muligt for dig at sammensætte en procesløsning til netop din opgave. Seriens ventiler og sensorer kan optionelt leveres med ATEX-godkendelse.

Tre typer procesventiler

Seriens program af procesventiler består af on/off-ventiler (typenummer 21xx) og reguleringsventiler (typenummer 23xx) og tre ventiltyper: membranventiler, sædeventiler og skråsædeventiler. Alle er naturligvis i rustfrit stål, og leveres med certifikater for materialer, overfladeruhed m.v. Ventilerne leveres i størrelser fra DN 3 til DN 100 og med de tilslutninger, den aktuelle proces arbejder med (f.eks. svejseender, Clamp, flange). 

 

Flere automationsmuligheder

TopControl, tilbagemelding for on/off-styring, positionering og positioner med integreret controllere med PID kan monteres direkte på ventilerne, hvor den bliver monteret direkte på aktuatoren og fremstår som en integreret del af ventilen, altså uden udvendige slanger og fittings - yderst kompakt og rengøringsvenlig og specielt tæt overfor indtrængende fugtighed.

SideControl versionen gør det muligt at adskille positioners fra procesventilerne.

Naturligvis er der også mulighed for kommunikation via feltbus, og Bürkert har nu også både positionere og controllere med Ethernet interface, klar til Industri 4.0 med digitale produktionsprocesser og intetregeret kommunikation helt op til feltudstyrsniveu.

Sensorer

I ELEMENT-serien indgår en række forskellige sensorer; analysesensorer til måling af flow, pH, ORP og ledningsevne samt fire forskellige typer niveausensorer.

Analysesensorer

Til opgaver med måling af pH gør et stort udvalg af pH elektroder det muligt at måle værdier fra 0 til 14 pH. Derudover kan en lang række elektroder fra andre leverandører monteres direkte i sensorhuset, således at pH op til 16 også bliver et muligt måleområde.

ORP kan måles i området fra -2.000 til +2.000 mV, og sensorer til ledningsevne (fra 0,05 µs og op til 10.000 µs). Sensorerne dækker således hele området fra ultrarent vand til spildevand, og i temperaturer op til 150ºC. ELEMENT-serien leveres komplet med transmitter med eller uden display.

For sensorerne til pH, ORP og ledningsevne gælder det, at målingerne kan temperatur-kompenseres via den integrerede PT1000 sensor.

Det er endvidere muligt at få både procesværdi og temperaturværdi ud via transmitter (2 x 4-20 mA).

Niveausensorer

ELEMENT’s sensorprogram til måling af niveau anvender flere forskellige sensortyper, så som stemmegaffel, ultralyd, guided microwave og radar,  og kan således anvendes til opgaver lige fra tørløbssikring, lækagesikring og overløbssikring til niveaukontrol.

Med ELEMENT-serien kan du løse en bred række opgaver i krævende processer.

Har du spørgsmål eller brug for mere information - eller ønsker du support til en opgave?

Kontakt salgsafdelingen

Vi er parate til at hjælpe dig på telefon 44 50 75 00 hver dag mellem 8-16, men du er også velkommen til at benytte denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os...

 

 

 

 

Min sammenligningsliste