Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

FoodTech 2020 er aflyst

Som en konsekvens af statministerens opfordring på pressemøde fredag den 18. september og sundhedsmyndighedernes skærpede retningslinjer frem til 4. oktober har Messecenter Herning med opbakning fra de to messekomitéer aflyst FoodTech og DialabXpo messerne. Vi får derfor ikke mulighed for at vise vores nyheder, produkter og systemløsninger som planlagt, men bakker op om beslutningen og respekterer den ansvarlighed, den er et udtryk for. 

Her kan du få information om de produkter og systemløsninger, vi havde planlagt at præsentere på FoodTech

Vi har de seneste måneder arbejdet hårdt på at blive klar til at præsentere vores nye produkter og inspirere dig med de nyeste trends og automationsløsninger. Vi ville have vist udstyret i drift dels på en stor demovæg og dels på 6 real life demo-borde. Bürkert har fulgt myndighedernes opfordring, og vores kontoransatte medarbejdere arbejder derfor hjemmefra, foreløbig frem til den 4. oktober, men er selvfølgelig klar til dialog, support og ordremodtagelse pr. telefon. Vores lager, montage og forsendelse sørger stadig for, at varemodtagelse og -forsendelse fungerer 100% under med regulerende foranstaltninger til sikring af vores medarbejdere.

 

Vi leverer fortsat automations-/systemløsninger til fremtidens fødevareindustri - se nogle af de nyeste løsninger på området her:

Vores online analysesystem til vand - både drikkevand og procesvand.

Du kan dels se en løsning, hvor sensorer til måling af turbiditet, ledningsevne, pH, temperatur og ilt er indbygget i et rustfast skab, og dels en løsning med vores nye jernsensor,type MS06, der ved hjælp af en flowinjektionsanalyse (FIA) måler jernindholdet i vandet.

En af vores spændende nyheder, er den, kompakte og sanitære 90° pneumatiske drejeaktuator type 2053 til aktivering af kuglehaner og butterflyventiler. Drejeaktuatoren kan f.eks. monteres på butterflyventiler, som styres af vores kontroltoppe i ELEMENT-serien, type 8692 og 8693. Endelig har vi netop lanceret flowmåleren FLOWave i en version med ATEX-godkendelse.

NYHED: masseflowmåler / masseflowcontroller med Coriolis sensor til væsker

Måling af masseflow med den nye meget robuste Coriolis sensor med ekstrem nøjagtighed. Du kan her også se den nye masseflow-controller med Coriolis sensor og integreret præcisionspumpe. Masseflowmåler/-controller kan også måle densitet og temperatur og er velegnet til en række opgaver i fødevareindustrien, f.eks. tilsætning af smags- eller duftstoffer, i applikationer med mikroreaktorer eller til coatingteknik.

Blanketing System:

Komplet og sikker trykkontrol i lukkede tanke, f.eks. fermenteringstanke. Tankene kan fyldes og tømmes for produkt, uden at trykket i tanken ændre sig, se systemet i funktion på vores blanketing applikatinsbord.

Hands on FLOWave:

Vi viser her hvordan der måles et faseskift, f.eks. mellem vand og olie. Du kan selv prøve. FLOWave er meget mere end blot en flowmåler, og kan nu også fås i en Ex-version og en kompakt version til trange indbygningsforhold.

System til dosering af små mængder

Kompakt tids-/tryk system for dosering af selv meget små mængder. Se de elektroniske trykregulatorer og de doserende mikroventiler i funktion - du vil blive imponeret!

Kender du de 3 automationsprincipper? Få overblik i vores guide

Arbejder du med projektering, installation og drift af procesautomationsløsninger? Kender du til de 3 automationsprincipper: central automation, decentral automation og distribueret automation. Så læs/download vores guide om automationsprincipper.

Vil du vide mere om Bürkert, og hvordan vi skaber løsninger? Læs mere her, eller brug vores kontaktformular.

Min sammenligningsliste