Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Hygienic - når renhed, nøjagtighed og sikkerhed har højeste prioritet, kan du stole på Bürkert

Vores produkter opfylder de nyeste krav og standarder til procesudstyr i sanitære farmaceutiske applikationer.  Ny flowmåleteknologi i FLOWave giver helt nye perspektiver indenfor flowmåling. Hydroformede rengøringsvenlige ventilhuse reducerer omkostninger og miljøbelastning under drift, og system til tank blanketing forebygger driftsstop og øger sikkerheden i farmaceutiske processer.

Print

Bürkert har lanceret flere nye produkter med innovativ teknologi til de krævende opgaver i farmaceutisk industri, og Field Segment Manager Christian Christensen kan med sin erfaring og indsigt i både produkter og applikationer give råd og vejlede om procesløsninger i dette segment.

Stærk produktprogram til farmaceutisk industri

I hygiejniske applikationer er der stort fokus på, at produkter og instrumenter til procesautomation bidrager til sikre og effektive processer. Bürkert har gennem flere år styrket produktprogrammet til hygiejniske processer med nye innovative
produkter og løsninger, der kan leveres med de godkendelser og certifikater, som de generelle standarder på området foreskriver.

Specielt inden for procesventiler er der udviklet og optimeret en del. Det alsidige og modulære program af procesventiler kan både anvendes enkeltvis eller sammensættes til komplette systemløsninger. Ventilerne kan leveres med central eller decentral processtyring, og har mulighed for kombination med sensorer og netværkskommunikation.

FLOWave - sanitær og driftssikker flowmåler med nye muligheder

Christian Christensen har en stor viden om de krav, der stilles til produkter i hygiejniske processer i farmasegmentet. ”Vores styrke er, at vi kan kombinere produkt-, proces- og systemviden til sikre automationsløsninger, selv under ekstreme forhold.

"Vi har udviklet innovative produkter med helt ny teknologi, hvis funktion netop er målrettet de strenge krav i dette segment”, siger Christian Christensen, og fortsætter ”et af de spændende nyere produkter er vores SAW-flowmåler FLOWave, som udmærker sig både ved tekniske fortrin, stor driftssikkerhed og minimal vedligeholdelse. hvilket også gør den til en økonomisk fordelagtig løsning. Det unikke ved FLOWave er, at den ikke har nogen medieberørte dele i målerøret, og at den kan måle i begge flowretninger, også i ikke ledende medier”.

Innovative membranventilhuse optimerer din proces

”Et andet af vores nye produkter er de hydroformede membranventilhuse TVB3G, der er fremstillet med en speciel teknologi. Ventilhusene opfylder EHEDG’s krav til rengøringsvenlighed, samtidig med, at de reducerer omkostninger og bidrager til at reducere CO2 fodaftryk under drift”, fortæller Christian Christensen.

System til tank blanketing forebygger driftsstop

”En anden spændende produktudvikling til det hygiejniske segment, er vores nye sterile bælgventil, hvor en PTFE-bælg sikrer mediets adskillelse fra omgivelserne og eliminerer risikoen for kontaminering samtidig med, at bælgen er resistent overfor korroderende stoffer. Reguleringsventilen er velegnet til næsten alle medier, er CIP-/SIP-kompatibel, og leveres naturligvis med alle nødvendige godkendelser. 

Ventilen indgår også i et nyudviklet ventilsystem til tank blanketing i lukkede processer med flydende medier. Tank blanketing forhindrer, at mediet reagerer med ilt og andre indtrængende stoffer, og systemet forebygger dermed bekostelige driftsstop, reducerer vedligeholdelsesomkostningerne, og bidrager både til en højere sikkerhed og en bedre driftsøkonomi”, slutter Christian Christensen.

Kontakt os endelig, hvis du har en udfordring i din hygiejniske applikation. Vi tager gerne en uformel snak eller aflægger dig et besøg for en drøftelse af din opgave.

Kontakt salgsafdelingen

Vi er parate til at hjælpe dig på telefon 44 50 75 00 hver dag mellem 8-16, men du er også velkommen til at benytte denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os...

Min sammenligningsliste