Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Magnetventiler til enhver opgave - med fokus på teknik, kvalitet og driftssikkerhed

Magnetventiler er kernen i vores produktprogram, og Bürkert kan noget særligt på dette område. Det kan Key Account Manager Niels Madsen stå inde for.

Vi har ventilen, der kan løse din opgave

Foruden nye og innovative ventiltyper indeholder Bürkerts omfattende program af magnetventiler også klassiske magnetventiler, som stadig er uovertrufne i teknik og anvendelsesmuligheder. Det siger noget om kvaliteten. Key Account Manager Niels Madsen har mange års erfaring på dette område og deler her sin viden - og passion for ventilerne.

"Nutidens automationsløsninger er udfordret på en lang række parametre, udfordringer, der kræver en pålidelig og effektiv processtyring. Magnetventiler spiller en væsentlig rolle i disse automationsløsninger med styring og regulering af væsker og gasser. Bürkert kan levere magnetventiler til stort set alle brancher og applikationer" fortæller Niels Madsen, og uddyber videre "udvalget af magnetventiler er stort og går lige fra de 2/2-vejs direkte virkende ventiler, over de servostyrede magnetventiler med lysninger helt op til DN 50 (2”), til de tvangsservostyrede magnetventiler, der kombinerer de direkte virkende ventilers fordele med trykuafhængighed med de servostyrede ventilers store lysninger, 0-10 bar og op til DN 50".

”Min personlige favoritventil er type 290, der kan bruges i området 0-16 bar, og også til vakuum”, fortsætter Niels Madsen. ”Den er udviklet i 1980’erne og er endnu aldrig overgået i teknisk niveau og anvendelsesmuligheder, når det drejer sig om mellemstore og store magnetventiler. Kort sagt: Er du i tvivl om, hvilken magnetventil du skal bruge, så vælg type 290.” 

Forskellige funktionsprincipper

Bürkert har flere forskellige spole- og funktionsprincipper i magnetventilprogrammet, der kontinuerligt udvikles og optimeres.

Klapankerventilen

I en klapankerventil som type 330 svinger ankeret frem og tilbage i et magnetfelt, og en membran sikrer tæthed både for gennemstrømning gennem ventilen og mod anker og spole. Den medieseparerede ventil kan leveres både som 2/2-vejs og 3/2-vejs og med mange virkemåder: afspærring, mixing, fordeling, NO, NC, og med ventilhuse i messing, rustfrit stål eller kunststof samt membraner i et utal af gummivarianter.

Unable to display product type with the given sku.

Flipperventiler og vippeventiler

Flipperventiler og vippeventiler er ventiltyper, der er meget anvendelige til analyseformål inden for microfluidics, hvor der arbejdes med små flow og kræves stor præcision. De er små, har lille dødvolumen, og gunstige gennemstrømningsdesigns for sikring mod krydskontaminering og andre forstyrrelser af de følsomme analysefunktioner.

Whisper Valve – hurtig og lydløs med et lille effektforbrug

Det allernyeste inden for de helt små ventiler er vores Whisper valves (=vippeventiler), type 6712 og 6724. Her har vi vendt om på det hele. Nu er det spolen, der flytter sig inden i et magnetfelt. Spolen har en membran fastspændt og åbner/lukker for flowet i det meget kompakte og udskylningsrigtige ventilhus. Denne funktion sikrer ekstra hurtig reaktion, meget lille effektforbrug og utrolig lang levetid, Sidst, men ikke mindst, så er ventilerne lydløse (Whisper Valves).

Foruden ovennævnte byder Bürkerts program på magnetventiler til vand, til damp, til højt tryk og høj temperatur, medieseparerede magnetventiler og ikke mindst eksplosionssikre magnetventiler.

Kilk her for at få et overblik over vores forskellige magnetventiltyper.

Få vores guide, så du nemt kan se, hvilken magnetventiltype, du skal bruge i din proces:

Klik her for at bestille ventilguiden og vores katalog over magnetventiler

 

Kan du ikke finde en magnetventil, der kan løse din opgave, så lad os tage en snak. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med en løsning - dine udfordringer er vores udfordringer. 

Kontakt salgsafdelingen

Vi er parate til at hjælpe dig på telefon 44 50 75 00 hver dag mellem 8-16, men du er også velkommen til at benytte denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os...

 

 

Min sammenligningsliste