Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
 • Hovedkontor
 • Hovedkvarter
 • Systemhaus
 • Distributor
 • Office
 • Plant
 • Logistikcenter
bürkert
 

Masseflowmåler og masseflowcontroller med mulighed for Ethernet opkobling

Bürkert har udviklet en ny generation af høj-præcisions masseflowmålere (MFM) og masseflowcontrollere (MFC) til gasser. De nye masseflowmålere er udstyret med en integreret industriel Ethernet opkobling og understøtter alle gængse Ethernet protokoller.  

2 MFCs on a grey background with different nodes

Ethernet protokoller giver stor fleksibilitet

Typiske applikationer for masseflowmålere og masseflowcontrollere er på området for fremstilling af metal, glas eller keramisk forarbejdning, overfladebehandling eller ved produktion af skum i fødevare- og plastikindustrien. MFC/MFM’er bruges også i gæringsprocesser (fermentere), og i systemer til vandbehandling. For at være på niveau med den stigende automationstrend også på feltudstyrsniveau, har vi nu implementeret alle gængse Ethernet protokoller. Dette gør, at instrumentet fleksibelt kan integreres i eksisterende systemer. Brugerne kan vælge mellem PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT eller Modbus TCP. Dette giver især producenter af udstyr mulighed for at bruge et enkelt produkt til kunder med forskellige kontrolsystemer. Her har man især lagt vægt på en enkel idriftsætning ved hjælp af de respektive instrumentprotokoller. Det gratis software værktøj “Bürkert Communicator” sikrer opsætning, diagnose og indstilling af parametre, og gør derved produktet særdeles brugervenligt.

Kan bruges i en bred række applikationer

Type 8741 flowmålere og controller kan håndtere nominelle flow på op til 160 lN/min (N2), mens instrumenter af type 8745 tillader et maximum på 2,500 lN/min (N2).  Begge typer dækker et bredt målings- og kontrolområde, og de kan bruges til såvel høje og lave tryk som til små og store flowrater.Takket være deres brede måleområde, kan de samme MFC/MFM instrumenter ofte bruges på forskellige steder inden for den samme applikation, hvorved antallet af instrumentversioner kan reduceres. Masseflowcontrollere bruger direkte virkende proportional ventiler. Type 8745 kan også kombineres med en motorstyret ventil type 3280 eller 3285 til applikationer med højt tryk helt op til 22 bar. Tilslutninger fås op til DN20 til applikationer med højt flow, selv ved lavt differenstryk som det forekommer i brænder systemer. Samtlige MFC/MFM’er kan også fås med UL-godkendelse. Foruden industrielle Ethernet interfaces kan standardsignal interfaces også fås til typerne 8741 og 8745, og dermed øges mulighederne yderligere.

Nøjagtig kontrol

De sensorer, der bruges i begge instrumentversioner, har en ekstremt høj målenøjagtighed og en fremragende gentagelsesnøjagtighed. Da sensorerne måler direkte i gasflowet, har MFC/MFM instrumenterne ekstremt korte reaktionstider, hvilket afspejles i deres meget nøjagtige måle- og reguleringsegenskaber. Det termiske måleprincip fungerer uafhængigt af  tryk- og temperatursvingninger. Sensorer, proportionalventiler og PI-controllere er alle gennemtestede og udviklet af Bürkert, og de derfor fuldstændig uden problemer sammensættes og fungere sammen.

Her finder du mere information om de nye masseflowmålere (datablad, 3D tegning og manual):

Masseflowregulator (MFC)/masseflowmåler (MFM) til gasser

Masseflowregulator (MFC)/masseflowmåler (MFM) til gasser

Type 8741

 • Direkte flowmåling med MEMS-teknologi
 • Høj måle- og gentagelsesnøjagtighed
 • Meget hurtig reaktionstid
 • Feltbuskommunikation baseret på CANopen
Få mere information om dette produkt

Masseflowregulator (MFC)/ masseflowmåler (MFM) til gasser

Masseflowregulator (MFC)/ masseflowmåler (MFM) til gasser

Type 8745

 • Nominelle flowområder på 20 lN/min og op til 2500 lN/min
 • Høj måle- og gentagelsesnøjagtighed
 • Kommunikation via standardsignaler eller industrielt ethernet
 • Elektromagnetisk og elektromotorisk ventilaktuator til rådighed
 • Lettere udskiftning af apparater ved hjælp af konfigurationshukommelse
Få mere information om dette produkt

Masseflowmålerne type 8741 og 8745 er klar til Industri 4.0 og kan bruges sammen med vores software EDIP (Efficient Device Integration Platform), der er en elektronisk platform til styring af den nye generation Bürkert produkter. Læs mere om EDIP - den nye Efficient Device Integration Platform.

Klik her og se vores samlede program af masseflowmålere og masseflowcontrollere

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00, eller klik her og brug vores kontaktformular

Min sammenligningsliste