Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
Bürkert - tæt på dig
Office /1
 • Hovedkontor
 • Hovedkvarter
 • Systemhaus
 • Distributor
 • Office
 • Plant
 • Logistikcenter
bürkert
 

Membranventilhuse i hygiejnisk og energioptimeret design

De innovative membranventilhuse type TVB3G er fremstillet med patenteret hydroforming teknologi og opfylder EHEDG's krav til rengøringsvenlighed.

 

 

Bürkert  membranventilhuse type TVB3G er specielt udviklet til applikationer i hygiejniske miljøer. Ventilhusene er fremstillet med en patenteret fremstillingsmetode, hydroforming teknologi, der opfylder de højeste krav til rengøringsvenlighed og samtidig nedbringer energiforbruget. Ventilhusenes hygiejniske design og det holdbare husmateriale af rustfrit stål gør dem til en unik løsning til sanitære opgaver, og en langt bedre løsning end konventionelle smedede og støbte ventilhuse.   

Den store fordel ved membranventilhuse type TVB3G er, at de er fremstillet af rør i rustfrit stål af høj kvalitet, ligesom de øvrige komponenter og systemer i hygiejniske procesanlæg. Dette gør det muligt at svejse rør-til-rør, hvorved der opnås en ensartet og høj kvalitet på svejsningen.

Membranventilhusene har flere fordele:

 • Reduceret risiko for kontaminering på grund af den rengøringsvenlige overflade og den hygiejniske procestilslutning med rør-til-rør svejsning.
 • Rørmateriale af 316L-stål gør membranventilhuset 75% lettere end et smedet ventilhus.
 • Omkostningsbesparende på grund af reduceret energiforbrug og kortere opvarmnings- og nedkølingsfase under rengøringsprocessen (SIP).
 • Opfylder de globale ASME-BPE standarder for mål og tolerancer og EHEDG-kravene til hygiejnisk design.
 • Forbedring af CO2 fodaftryk under drift på grund af reduceret energiforbrug.

 

Hvilke membranventiler kan kombineres med membranventilhus type TVB3G?

 

Products that combine with the tube valve body. Types 2031, 2103 and 3233.

 

                                                              Fra venstre: type 2031, type 2103 & type 3233

Et eksempel på et produkt, der kan bruges sammen med det nye ventilhus type TVB3G er ELEMENT styretop type 8691

Type 8691 in an application

Membranventilhusene er udviklet speciel til krævende applikationer indenfor den farmaceutiske industri og fødevareindustrien, og er teknisk og økonomisk fordelagtige at anvende, samtidig med de lever op til  de skærpede standarder på disse markeder. De opfylder således både de globalt fastsatte ASME-BPE standarder for mål og tolerancer, og EHEDG-kravene til hygiejnisk design.

Klik nedenfor og se vores video om fremstilling af membranventilhuse med hydroforming teknologi:

Klik på "Download dokumenter" i boksen nedenfor for at se brochuren "Tube Valve Body" om membranventilhus type TVB3G:

Ventilhus TVB (Tube Valve Body)

Fordele ved ventilhuset TVB (Tube Valve Body) Engelsk brochure

149.96 KB

Bürkerts produkter og services

I mere end 60 år har Bürkert beskæftiget sig med væsker og gasser, og er nu med salgs- og systemafdelinger verden over en førende leverandør af produkter og individuelle systemløsninger. Uanset om du skal løse en opgave på begrænset plads, reducere down tid, effektivisere processer eller opfylde andre mål, så står vores ingeniører ved din side og arbejder sammen med dig, lige fra de første ideer og skitser til den færdige løsning er testet og installeret.

Har du brug for en generel snak om din applikation eller står du overfor en konkret udfordring i din proces, så ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00, eller klik her og brug vores kontaktformular, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Min sammenligningsliste