Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Nyt integreret tank blanketing system fra Bürkert

Bürkerts tank blanketing koncept til applikationer i medicinal- og fødevareindustrien udvides nu med en ny tankintegreret version, der har væsentlige fordele både teknisk og rengøringsmæssigt.

I applikationer med flydende medier i lukkede tanke, som fermentering eller lagring, er det ofte nødvendigt at forhindre, at mediet reagerer med ilt og andre indtrængende stoffer. Er der eksempelvis vegetabilsk olie i tanken, kan ilt gøre olien harsk, og hvis tanken indeholder brandfarlige væsker, som acetone eller sprit, risikerer tanken under visse forhold at eksplodere, hvis den kontamineres fra det omgivende miljø. Til at forhindre dette bruges tank blanketing – en vigtig proces, der sikrer et tryksat lag af inaktivt gas over mediet, således der ikke kan ske kontaminering fra det omgivende miljø.

Øget effektivitet med integreret tank blanketing-system

Vores Field Segment Manager og produktspecialist i systemer til tank blanketing, Christian Christensen, har været med til at designe Burkerts elektroniske blanketing-system, og han er specialist i den nye udvidede version, der integreres direkte i tanken. Systemet er modstandsdygtigt over for barske produktionsmiljøer og samtidig betyder integrationen også, at systemets tryksensor er placeret tættere på mediet, hvilket giver en hurtigere reaktionstid, når trykket falder i tanken. Den korte reaktionstid mindsker desuden behovet for en buffer i form af overtryk i tanken, hvilket gør tank blanketing-systemet mere effektivt og energivenligt end tidligere systemer.

Integreret blanketing system overflødiggør separat rengøring

Rengøring af tankene, hvor produkterne fremstilles og opbevares er vital for både produktets kvalitet og sikkerheden i produktionen. Hidtil har man anvendt mekaniske blanketing-systemer, hvor mange eksterne ventiler, rør og pakninger er forbundet med tanken. De mange dele skal rengøres separat, hvilket gør rengøringsprocessen besværlig og kan risikere at påvirke kvaliteten. Det nye integreret blanketing system rengøres samtidig med tanken, og dermed er rengøring af eksternt monteret udstyr overflødigt, hvilket sparer både tid og ressourcer.

Læs mere om tank blanketing systemer til hygiejniske processer.

Designet til at opfylde FN's verdensmål 9 og 12

Det optimerede tank blanketing-system er designet til dels at gøre produktionen mere sikker og reducerer samtidig ressourceforbruget. Ved anvendelse af tank blanketing-systemet undgår du, at produktioner går til spilde grundet forureninger eller kontaminering. Derved spares råvarer og energi i produktionen.

Vil du vide mere. Læs/download vores brochure: 

application/pdf

Flyer Continuous gas pressure control

Pressure control system with process valve for superior process reliability

Download dokumenter

Har du spørgsmål, så ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00, eller klik her og brug vores kontaktformular

Min sammenligningsliste