Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Online analyse af drikkevand

Vores analysesystem til overvågning af vandkvaliteten på drikkevand eller procesvand kan sikre, at du til enhver tid kan være tryg ved dit vand. Bürkert Danmark kan tilpasse systemet helt efter dit behov og f.eks. samle alle systemets analyse- og elektronikdele i et kompakt plug- and-play system, monteret i et rustfast skab med display i fronten.

Bürkerts online analysesystem sikrer din vandkvalitet

Er du tryg ved kvaliteten på det vand, du drikker, eller det vand, du bruger i din industriproces?

Bürkert vil gerne bidrage til, at vi til enhver tid kan føle os trygge ved kvaliteten på vores drikkevand. Derfor har vi udviklet et online analysesystem til vand, der kontinuerligt kan levere de vigtigste data på dit drikkevand.

Med Bürkerts online analysesystem er du hele tiden velinformeret om vandets kvalitet. Skulle der opstå udsving i kvaliteten, kan systemet advare dig ved hjælpe af grænseværdier. Systemet kan sågar medvirke til at styre ventiler eller ændre på dosering af f.eks. ilt. Det nye system er udviklet til at sidde i kompakte kabinetter, hvor et integreret 7" touch display giver et fint overblik over værdier med grafer, og selve opsætning af systemet sker også ved hjælp af displayet.

 

Kompakt plug-and-play system monteret i rustfast skab

For at skabe et enkelt, stilrent og robust udseende samt lette installationen, har vi hos Bürkert Danmark samlet alle systemets analyse- og elektronikdele i et rustfast skab, stadig med displayet i front, let tilgængeligt, således vi samlet har et enkelt og kompakt plug-and-play system.

 

Systemet er en del af vores EDIP-platform - en software platform, der integrerer alle nyere Bürkert produkter uden brug af signalkonvertere eller andre mellemled. En af de mange fordele ved EDIP-platformen er den integrerede NAMUR funktion, der ved hjælp af farvet LED hurtigt giver et overblik over systemets helbred. 

 

Modulopbygget og nemt at tilpasse

Vores analysesystem er modulopbygget og kan nemt tilpasses det enkelte behov. Det kan også hurtigt ændres, hvis der med tiden skulle opstå behov for flere eller andre måleparametre.

Det indbyggede controller-modul omsætter måleparametrene til brugbare data og fungerer samtidig som datalogger, så du altid kan gå tilbage og se udviklingen i vandkvaliteten. Derudover har controller-modulet et indbygget VNC-interface, så du altid kan tilgå dit system via mobil, tablet eller computer.

Med et gateway modul er systemet lynhurtigt integreret i et eksisterende SCADA-system, via de gængse protokoller, så du får samlet alle dine data ét sted.

 

Vi har endvidere integreret et automatisk rensesystem,der på baggrund af et forud programmeret skema, renser og analyserer enhederne, så du altid har valide målinger - det giver samtidig minimal vedligeholdelse af systemet.

Er du klar til at finde ud af, hvad du drikker?

Kontakt Bürkert Danmark for mere information eller få en snak med vores Lars Warncke (Field Segment Manager Water) om Bürkerts produkter og løsninger til vandbehandling/vandanalyse.

Klik i boksen nedenfor for at læse mere om/downloade vores brochure om systemer til vandanalyse:

application/pdf

We have your water quality under control

Ongoing water monitoring - state-of-the-art and highly compact

Download dokumenter

Min sammenligningsliste