Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Oplev Bürkerts nye messe-setup på hi 2019

Vi glæder os til at byde velkommen på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning med et helt nyt demo-setup på fem applikationsborde, hvor du kan komme helt tæt på teknikken og opleve hands-on demo af vores digitale systemløsninger. 

Systemløsninger til fremtidens industri

Vi ser frem til at møde vores nuværende og fremtidige kunder på hi Tech & Industry Scandinavia. Læg vejen forbi stand M 9456, hvor vi har sørget for, at løsningerne kommer til dig. Vi medbringer nemlig hele fem real-life applikationsborde, så du kan komme helt tæt på teknikken og opleve hands-on demo af vores digitale systemløsninger. 

Oplev vores online analysesystem til drikkevand og industrivand, nøjagtig flowmåling med FLOWave, reproducerbar dosering af de mindste mængder på den mindste tid, tank blanketing og meget mere. De er alle digitale automationsløsninger, der giver dig overblik og sikrer dokumentation af dine data.

Hent din gratis billet her

Benyt samtidig lejligheden til at høre nærmere om vores produktnyheder:

AirLINE ventilø med optimeret integration med Siemens periferisystem

Vi har netop lanceret en ny version af ventilø-system 8647 AirLINE, der kan integreres i periferisystem SIMATIC ET 200 SP og ET 200 SP HA, og derved kan alle PROFINET-funktioner i Siemens periferisystemer anvendes af ventiløen. Det betyder højere processikkerhed og giver også andre fordele.
Læs mere om alle fordelene her.

Ny masseflowmåler/masseflowcontroller med integreret web server

Enkel idriftsættelse, permanent adgang til instrumenter og procesdata og mulighed for hurtig og nem diagnose for instrumentet er nogle af fordelene ved den nye web server funktion, der ikke kræver ekstra software eller tilbehør.
Få indsigt imulighederne

Fleksible procesventiler med styretoppe og kommunikation - nu også I/O-Link

Bürkert har fokus på intelligente digitaliserede automationsløsninger. Vi kan levere vores procesventileserier med styretoppe med f.eks. industrielt Ethernet/IP, PROFINET, Modbus TCP og büS interface. Sidste år lancerede vi I/O-link til on/off ventiler, og det bliver i nær fremtid også lanceret til vores serie af reguleringsventiler. Se alle mulighederne.

Aflæs data og få information om estimeret levetid med vores styretop type 8691, der med intelligent kommunikation sikrer rettidig vedlighold og minimerer nedetid - læs mere her

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information?
Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00 eller bestil et besøg af en af vores salgsingeniører klik her og brug vores kontaktformular

Min sammenligningsliste