Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Procespaneler og styreskabe

Styreskabe kan indeholde en bred række af forskellige komponenter, afhængig af applikationen. Lige fra enkle skabe med 2 ventiler monteret i et lille kunststofhus til styreskabe/procespaneler indeholdende en kombination af pneumatik, elektronik og ventilteknologi og helt op til komplekse kundetilpassede procespaneler til central automation med styrefunktioner, monteret i skabe af rustfrit stål. Bürkert kan som leverandør af komplette kundetilpassede automationsløsninger tilbyde en bredt spekter af styreskabe og procespaneler til central automation, også til montering i Ex-områder.

Print
control cabinet solution

control cabinet solution

Bürkert har stor erfaring og viden om automationsløsninger med procespaneler og styreskabe til applikationer indenfor industrisegmenterne vand, gas og hygienic.

Vi kan også levere procespaneler og styreskabe til montering i Ex-områder 

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af vores mange løsninger:

Føde- og drikkevareapplikationer

Vores brede erfaring indenfor applikationer til det hygiejniske segment betyder, at vi kan kombinere vores viden og evne til at skabe løsninger, så de præcis opfylder netop dine krave. Nutidens fremstilling af mad, juicer, energidrik, øl eller ost kræver robust styring, kommunikation, automation og uhyre driftssikker aktuering. 

Få mere information

Farmaceutiske applikationer

Viden om procesautomation til farmaceutiske applikationer er en af Bürkerts kerneområder. Vi har på globalt plan kunder inden for farmaceutisk produktion, og anlægsbyggere af fermentorer, filtreringsanlæg og WFI-produktionsudstyr, der anvender vores specialviden omkring modulære automationsløsninger, som har optimal funktion og er nemme i brug. Vores udstyr bruges også i applikationer i eksplosionsfarlige områder, som for eksempel farmaceutiske og kosmetiske fproduktionsanlæg, hvor vi har løsninger til brug i Zone 1 og 2 eller Class 1 Div 1 FM som krævet

Få mere information

Applikationer med vandbehandling

Vi tilbyder kundetilpassede ventilskabe og styreskabe til applikationer med vandbehandling. Uanset om det drejer sig om drikkevand, procesvand til industriprocesser eller sågar spildevandsbehandling, så kan Bürkert levere en løsning, der er fuldstændig i overensstemmelse med anlægsoperatørens ønsker.

Få mere information
High system availability through process reliability in the chemical process of the Goldschmidt company

Kemisk industri

Bürkerts komponenter bruges i den kemiske industri til automation og styring af komplekse produktinssprocesser.  Vi udvikler effektive løsninskoncepter i dialog med vores kunde og indbygger dem i Bürkert’s egne ATEX-certificerede løsninnger med styreskabe.

Få mere information
Integrated mass flow controller in control cabinets protect coating technology against dust and moisture

Andre referencer

Integrerede masseflowcontrollere i styreskabe beskytter mod støv og fugt ved overfladebehandling

Få mere information

Vi kan også tilbyde procespaneler og styreskabe med certificering og Ex-godkendelse. Vores Systemhuse i Tyskland, USA og Kina kan udvikle kundetilpassede styreskabe til dine komplekse produktionsprocesser.

Vi skaber en løsning til netop din procesopgave. Kontakt vores salgsteam:

Kontakt salgsafdelingen

Vi er parate til at hjælpe dig på telefon 44 50 75 00 hver dag mellem 8-16, men du er også velkommen til at benytte denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os...

Min sammenligningsliste