Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Procesudstyr med godkendelse til hygiejniske applikationer i medicinal- og fødevareindustrien

Vi har indgående kendskab til hygiejniske applikationsmiljøer i medicinal- og fødevareindustrien, og kan levere procesudstyr med alle relevante certifikater og godkendelser til brug i de krævende processer i disse industrier.

Procesudstyr til hygiejniske processer

Bürkert har et omfattende program af procesudstyr til sanitære/hygiejniske processer, der kan løse opgaver, hvor parametre som kompakthed, smart kommunikation, rengøring, dødvolumen, krydskontaminering og validering indgår, og vores produkter og systemer kan dermed bidrage til mere effektive processer og højere produktion.

Vi har fokus på sikre processer

Vores produkter anvendes i et bredt spektrum af procesindustrier, f.eks. ved fremstilling af lægemidler, kosttilskud, kosmetik, produktion af fødevarer, drikkevarer, mejerivarer og vi kan levere certificeret sikkerhed og dokumentation, både i forhold til national og international lovgivning og standarder. Bürkert er medlem af EHEDG - European Hygienic Engineering & Design Group - og vores globale specialister er derfor med fremme med viden om nye krav og tendenser om procesudstyr til bruge i produktionsprocesser indenfor medeicinal - og fødevareindustrien.

 

Tag hånd om sikkerheden i din proces

Er du i tvivl, om din procesløsning lever op til de lovmæssige sikkerhedsstandardarder? Så kontakt os for en snak om din applikation. Bürkert kan hjælpe dig både med rådgivning og levering af procesudstyr, der opfylder EHEDG, ATEX, Maskindirektivets sikkerhedskrav, FDA og andre kendte normer og standarder.

Læs om vores produkter med certificeret sikkerhed og dokumentation.

Læs mere om godkendelser, produkterklæringer og -certifikater.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information?

Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00 eller klik her og brug vores kontaktformular

 

Min sammenligningsliste