Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Procesventiler

Bürkert har to serier procesventiler, CLASSIC og ELEMENT. I serierne indgår procesventiler til on/off og til regulering, og du kan selv sammensætte din procesventil af ventilhus og aktuator og eventuelt påmontere top-unit/positioner.

Skråsædeventiler
Skråsædeventiler er de mest kendte og anvendte ventil i Bürkerts program af procesventiler. Type 2000 er en on/off skråsædeventil i Classic-serien. Den er nærmest universel og bruges til alt fra damp og vand til kemikalier og luftarter, og den er det enkle og sikre valg, når der er behov for robuste enkelt ventiler.

Type 2000 kan monteres med top-unit med feedback, type 8697. Type 2000 kan også kombineres med en ELEMENT top-unit med integreret pilotventil og selvjusterende tilbagemelder og LED. Der er flere top-units i serien med forskellig størrelse, funktion og kommunikation, som f.eks. ASI, og vælger man en ELEMENT top-unit, der er designet 100% til en skråsædeventil, bør ventilen ligeledes være af ELEMENT-serien, så opnår man en kompakt, rengøringsventil og robust enhed, der kombinerer fleksibilitet med stabilitet, blandt andet takket være det geniale purge-system, der sikrer alle indvendige elektronikkomponenter og fjederkammeret mod omgivelsernes luft og eventuel fugt. Procesventilen kan derved monteres direkte i såvel fugtige som aggressive omgivelser uden problemer med korrosion eller andre utilsigtede driftsforstyrrelser. 

Sædeventiler
De samme principper gælder for sædeventiler i CLASSIC- og ELEMENT-serien. Disse ventiler vælges typisk, hvor der ønskes en flangetilslutning eller en større ventil, helt op til DN 100. 

Membranventiler
Bürkert har også membranventiler i sit ventilprogram, og CLASSIC-seriens membranventiler er allerede velkendte i den farmaceutiske branche som en robust og stabil membranventil, der lever op til alle de krav, som denne branche med rette stiller. I ELEMENT-serien danner de sammen med ELEMENT-seriens top-unit en yderst attraktiv løsning, til såvel den farmaceutiske branche som til fødevarebranchen, ikke mindst på grund af purge-princippet, der sikrer, at selv grundig rengøring med højeffektive rensemidler ikke belaster ventilens indre dele. Såvel skråsædeventiler og sædeventiler som membranventiler kan også anvendes til regulering, og hertil har Bürkert specialdesignede aktuatorer med meget lav indre friktion samt en række positioners.

 

Positioners og on/off top-units
For både ELEMENT-og CLASSIC- serien gælder det, at procesventilerne kan kombineres med ELEMENT-seriens positioner og on/off top-units. Disse monteres direkte på toppen af aktuatoren, og der findes en lang række versioner, afhængig af størrelse, funktion og med eller uden display og LED samt flere tilslutningsversioner, f.eks. feltbus. Endvidere leveres versioner til montage direkte i Ex-områder.

 

 

Uanset om du ønsker en enkel on/off ventil eller en avanceret reguleringsventil med integreret procescontroller, har vi en løsning, der kan gøre dit anlæg effektivt, robust, rengøringsvenligt og flot. Invitér os med næste gang du skal diskutere procesanlæg eller design.

Se/download produktkatalog (Product Overview 02) om proces og reguleringsventiler

Bestil produktkataloget om proces og reguleringsventiler her: marketing.dk@burkert.com

Har du brug for rådgivning ved valg af ventil: ring 44 50 75 00 - vi er klar til at hjælpe dig.

Min sammenligningsliste