Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
bürkert
 

Sammen om mere bæredygtige processer

Den danske industri står midt i den grønne omstilling og er ambitiøse i arbejdet med bæredygtige målsætninger. Hos Bürkert Danmark vil vi ledsage vores kunder på rejsen og være i front som leverandør af bæredygtig flowteknologi til procesoptimering. 

Bæredygtighed er et fælles ansvar, og sammen skaber vi mere bæredygtige processer. For at nå industriens ambitiøse mål om CO2-reduktion kræver det, at vi som leverandør tør øge gennemsigtigheden hele vejen rundt om samarbejdet med vores kunder. Det gælder både den flowteknologi, som vi leverer til vores kunders procesoptimering, og vores egen CO2-udledning.

"Vi vil ledsage vores kunder på rejsen mod mere bæredygtighed. I samarbejdet med vores kunder arbejder vi for at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for øget energieffektivitet og en mere bæredygtig produktion".

Henrik Ziegler, administrerende direktør hos Bürkert Danmark.

Procesoptimering giver energimæssige besparelser 

Måling, styring og regulering af produktionsprocesser er centralt i både vores brede produktprogram og specialiserede viden inden for flowteknologi. Vores produkter og systemer til automationsopgaver udvikles hele tiden gennem vores globale netværk i Bürkert, og i samarbejde med vores kunder finder vi de bedst egnede løsninger til deres proces. Det gør vi blandt andet ved at beregne de energimæssige besparelser på vand-, el- og luftforbrug.

Bæredygtige produkter skal være med til at reducere vores CO2-aftryk

Med fokus på at gøre vores produkter mere bæredygtige arbejder vi målrettet mod at producere vores produkter ved brug af færre og bæredygtige materialer. Dette skal gøre det enklere for vores kunder at reparere, genanvende og bortskaffe vores produkter. Kortlægning af produkternes livscyklus giver samtidig anledning til mange nye praktiske tiltage i hverdagen, som hver for sig er vigtige brikker i vores arbejde med bæredygtighed.

Vil du gerne vide mere?

Vores Tube Valve Body er udviklet netop med henblik på et energioptimeret design - læs mere her:

Min sammenligningsliste