Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
bürkert
 

Sammen om mere bæredygtige processer

Den danske industri står midt i den grønne omstilling og er ambitiøse i arbejdet med bæredygtige målsætninger. Hos Bürkert Danmark vil vi ledsage vores kunder på rejsen og være i front som leverandør af bæredygtig flowteknologi til procesoptimering. 

Bæredygtighed er et fælles ansvar, og sammen skaber vi mere bæredygtige processer. For at nå industriens ambitiøse mål om CO2-reduktion kræver det, at vi som leverandør tør øge gennemsigtigheden hele vejen rundt om samarbejdet med vores kunder. Det gælder både den flowteknologi, som vi leverer til vores kunders procesoptimering, og vores egen CO2-udledning.

"Vi vil ledsage vores kunder på rejsen mod mere bæredygtighed. I samarbejdet med vores kunder arbejder vi for at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for øget energieffektivitet og en mere bæredygtig produktion".

Henrik Ziegler, administrerende direktør hos Bürkert Danmark.

Procesoptimering giver energimæssige besparelser 

Måling, styring og regulering af produktionsprocesser er centralt i både vores brede produktprogram og specialiserede viden inden for flowteknologi. Vores produkter og systemer til automationsopgaver udvikles hele tiden gennem vores globale netværk i Bürkert, og i samarbejde med vores kunder finder vi de bedst egnede løsninger til deres proces. Det gør vi blandt andet ved at beregne de energimæssige besparelser på vand-, el- og luftforbrug.

Bæredygtige produkter skal være med til at reducere vores CO2-aftryk

Med fokus på at gøre vores produkter mere bæredygtige arbejder vi målrettet mod at producere vores produkter ved brug af færre og bæredygtige materialer. Dette skal gøre det enklere for vores kunder at reparere, genanvende og bortskaffe vores produkter. Kortlægning af produkternes livscyklus giver samtidig anledning til mange nye praktiske tiltage i hverdagen, som hver for sig er vigtige brikker i vores arbejde med bæredygtighed.

Bæredygtighed er et fælles ansvar

Vi arbejder med bæredygtighed internt, men vi kan ikke klare det alene. Vi er derfor i tæt dialog og samarbejder med leverandører, kunder og netværk for at indhente viden på området og iværksætte nye initiativer og tiltag.

Her på siden vil vi løbende fortælle om vores arbejde med bæredygtighed:

Vi deltager i konference om bæredygtig fremstilling af fødevarer

Vi deltager den 17. november i Sustainable Food Processing Conference i Billund, både med et indlæg "Sustainability and efficiency in automation and fluid control", der bliver holdt af Uwe Krug fra vores globale udviklingsteam, og med en stand, hvor du kan møde vores Field Segment Manager Hygienic, Christian C. Christensen, og vores salgsingeniør, Karsten Lauritsen, der begge er specialister indenfor automationsudstyr til fødevareprocesser.

Bag konferencen står Food & Bio Cluster Danmark, Mejeriteknisk Selskab og Danish Export Association med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Arrangørerne har sat alle sejl til for at få en spændende dag med fokus på bæredygtighed på flere plan: idégenerering, videndeling og inspiration på Legoland Hotel & Conference. Der er sammensat et tæt pakket og spændende konferenceprogram med debatindlæg og præsentationer om nyeste trends og teknologier inden for områderne digitalisering, effektivisering, plantebaserede fødevarer, energibesparelse og automatisering. Alt sammen fra nogle af de mest vidende, skarpe og inspirerende mennesker i branchen.

Bürkert deltager med et konferenceindlæg under programkategorien "Energy saving", hvor Uwe Krug vil fortælle, hvordan man ved at målrette automationsudstyr til specifikke processer kan opnå væsentlige besparelser på energi og vand.

Indlægget omhandler følgende emner:

  • Nytænkning af styring af procesventiler og pneumatiske aktuatorer
  • Avanceret rengøring af Mix Proof ventiler - spar vand, rengøringstid og -kemikalier
  • Temperaturstyring af tanke
  • Sensorbaseret optimering og kontrol a CIP-processer for effektivt ressourceforbrug
  • Aktiv flowstyring af vand for akseltætninger i hygiejniske pumper

Se hele konferenceindlægget og få indsigt i mulighederne her:

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål, så ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00, eller klik her og brug vores kontaktformular

Også relevant med henblik på energioptimering:

Vores Tube Valve Body er udviklet netop med henblik på et energioptimeret design - læs mere her:

Min sammenligningsliste