Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
 • Hovedkontor
 • Hovedkvarter
 • Systemhaus
 • Distributor
 • Office
 • Plant
 • Logistikcenter
bürkert
 

Styretop til procesventiler med IO-Link og büS interface - klar til Industri 4.0

Optimering af styretop type 8691 i ELEMENT-serien med intelligent kommunikation - IO-Link og büS interface - så den kan installeres direkte i processen giver nye muligheder. Styretoppen er dermed også klar til Industri 4.0.

Styretop med IO-Link

De nye procesventil-styretoppe med intelligent kommunikation er udviklet specielt til applikationer indenfor fødevare-, medicinal- og bioteknologisk industri, samt til applikationer med vandbehandling af drikkevand og industrivand, eller fyldning af drikkevarer. Med IO-Link er det muligt at aflæse relevante diagnose data, som f.eks. antallet af skift, behov for vedligeholdelse eller fejlmeddelelser. Dermed kan man vurdere den tilbageværende levetid og rettidigt sørge for forebyggende vedligeholdelse, og således forebygge og minimere down-tid og øge processikkerheden.

 

Funktionen med lagring af data forenkler vedligeholdelsesprocessen og reducerer arbejdet med uddannelse af tekniske medarbejdere på stedet. Tilslutning via et enkelt tre-leder standard kabel og M12 connector reducerer også montagetiden. Dertil kommer en yderligere fordel, fordi remote upload og kommunikation gør, at man kan undgå at skulle have montører ind på hygiejnisk følsomme områder.  

Styretop med Bürkert büS-interface

Styretop type 8691 til procesventiler fås også i en version med digitalt büS interface, der bidrager til en højere sikkerhed i processen. Dette büS interface giver mulighed for en hurtig og ukompliceret kommunikation mellem de enkelte komponenter via Bürkerts instrumentplatform EDIP.

Læs mere om vores elektroniske platform EDIP (Efficient Device Integration Platform), der er en elektronisk platform til den nye generation Bürkert produkter og klar til Industri 4.0.

 

Ydermere er det muligt at indstille parametre og konfigurere alle instrumenter på platformen via standard software værktøjet "COMMUNICATOR". Installation, drift, vedligeholdelse og udskiftning af instrumenter i anlægget er væsentligt forenklet, og derved øges anlæggets driftssikkerhed betydeligt. Ventil styretoppen kan fås i forskellige varianter med UL-godkendelse og certifikat i henhold til ATEX II Cat. 3G/D og IECEx.

Klik her og få mere information om styretop type 8691 / download datablad, 3 D tegning og manual:

Styretop til decentral automatisering af procesventiler ELEMENT

Styretop til decentral automatisering af procesventiler ELEMENT

Type 8691

 • Kontaktløs, induktiv detektering af ventilposition (teach-funktion)
 • Statusvisning med lys i forskellige farver
 • Intern styreluftkanal i aktuatoren
 • Feltbusinterface AS-Interface, DeviceNet, IO-Link eller büS (Bürkert System Bus)
 • Med godkendelse efter ATEX II kategori 3G/IECEx
Få mere information om dette produkt
 

Styretop type 8691 med IO-Link er seneste nyhed indenfor intelligent processtyring til decentrale automationsløsninger. Læs mere om de 3 automationsprincincipper - decentral, central og distribueret automation og få vores nye guide om procesautomation.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til vores salgsafdeling
på tlf. 44 50 75 00, eller klik her og brug vores kontaktformular

Min sammenligningsliste