Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Systemløsninger til medicinal- og fødevareindustrien

Hos Bürkert arbejder vi kontinuerligt på at udvikle innovative systemløsninger til vores kunder. Her kan du se 3 eksempler på løsninger til hygiejniske applikationer i medicinal og fødevareindustrien.

I Bürkert Systemhaus og i vores lokale danske systemafdeling hjælper vi vores kunder med at udvikle kundetilpassede systemløsninger til procesautomation i industriapplikationer.

Styring, regulering og optimering

Vores kernekompetence er styring og regulering af gasser og væsker. Vi hjælper dig med vores viden og erfaring med at stille skarpt på netop din proces, og få den til at fungere effektivt og driftssikkert, samt undgå down-tid og bringe vedligeholdelse på et minimum.

Her er 3 eksempler på Bürkert løsninger til applikationer i medicinal og fødevareindustrien:

Tank blanketing system

Tank blanketing systemer anvendes til applikationer i den medicinalindustrien og i føde-og drikkevareindustrien.

Få mere information om systemløsninger til tank blanketing, og hvordan de kan tilpasses den aktuelle opgave og forhindre kontaminering, brand, eksplosioner og tank kollaps.

Gasmixere til medicinal- og fødevareindustrien

Gasmixer-systemer, der f.eks. bruges i hospitalsudstyr og i fødevareindustrien skal overholde strikse standarder. Lad Bürkert udvikle dit gasmixer-system, så sørger vi for, du overholder godkendelseskravene, og du behøver ikke bekymre dig om certificeringsprocessen.

Få mere information om vores gasmixer-systemer.

Systemløsning til præcis dosering i mikroliter-området:

Hos Bürkert ved vi, at dosering kan foretages på mange måder, og arbejder du med processer, hvor der er behov for små og meget præcise doseringer, så kan vi hjælpe dig med vores nye TIME-PRESSURE-UNIT, som er en systemløsning udviklet netop til opgaver med meget små doseringer.

Få mere information om vores nye system til tid-tryk-dosering.

Til den præcise styring, regulering og dosering af væsker og gasser i laboratorieudstyr anvendes der forskellige systemer og komponenter. Vi leverer og udvikler  komponenter og systemer til forskellige anvendelser. f.eks. til analyseopgaver indenfor in-vitro-diagnostik.

Besøg vores nye virtuelle stand

Vil du på en hurtig rundtur i vores produkter og løsninger? Så besøg vores helt nye, virtuelle stand, der er åben for besøg præcis, når det passer dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information?

Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00 eller klik her og brug vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Min sammenligningsliste