Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Tænk hele løsninger, når du skal automatisere din proces

Der er mange udfordringer at honorere, hvis man vil være konkurrencedygtig på nutidens krævende marked. En effektiv og fremtidsgearet systemløsning kan styrke din konkurrenceevne. System Application Manager Anders Kjøngerskov kan hjælpe med at udvikle helhedsløsninger, der optimerer din proces.

Effektive processer er et must

Sommetider er selv de mindste opgaver både komplekse og udfordrende. Andre gange kan selv de mest krævende opgaver være enkle og lette at komme i gang med. Ind imellem er det svært at komme rigtig i gang – men sammen kommer vi langt. Du kender opgaven, du kender kravene – vi kender mulighederne, og vi kan udvikle og designe, så du til sidst står med løsningen. Den optimale løsning til netop
din opgave.

Fra idé til virkelighed

”Hos Bürkert tænker vi ud af boksen”, forklarer Anders Kjøngerskov. ”Vi angriber din udfordring med kreativitet og systemtilgang, og vi kan designe små enkle og lette blokke og systemer – eller løsninger med avancerede funktioner fra flere områder i vores store produktprogram – måske med de nødvendige tilpasninger”, og han fortsætter ”vi laver også store blokløsninger og montageopgaver, herunder komplette procespaneler til stort set alle opgaver – både de helt små og enkle og de store og komplekse”.

Vi står ved din side

Udviklingen starter hos dig. Du og din opgave er i centrum, og derfor har vi struktureret os således, at vi altid har fokus på løsningen – både med henblik på effektivitet, sikkerhed og omkostninger.

Hele forløbet, fra tanke og design til godkendelse, prototype, test og frem til den færdige og funktionsdygtige løsning styres af din personlige projektansvarlige – din partner - der er med dig hele vejen i forløbet - lige fra idé til virkelighed.

Uanset om det drejer sig om enkle eller komplekse, små eller store løsninger, specialtilrettede systemer eller paneler - så er vi klar til at hjælpe dig enten i vores danske systemafdeling i Herlev eller i vores Systemhus i Tyskland.

Klik her og læs hvordan vi kan hjælpe dig med design og montage af procespaneler, ventilskabe og I/O bokse.

 

 

Klik her for at komme til den digitale udgave af  brochuren "We make ideas flow" med konkrete eksempler på systemløsninger, der allerede er i drift.

Lad os løse din opgave i fællesskab - dine udfordringer er vores udfordringer - We make ideas flow.

Kontakt salgsafdelingen

Vi er parate til at hjælpe dig på telefon 44 50 75 00 hver dag mellem 8-16, men du er også velkommen til at benytte denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os...

Min sammenligningsliste