Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Tank blanketing systemer til hygiejniske applikationer

Bürkert lancerer nyt blanketing koncept til applikationer i den farmaceutiske industri og i føde- og drikkevareindustrien. Med det nye koncept kan man sammensætte et tank blanketing system tilpasset den specifikke applikation.

Blanketing systemet forhindrer kontaminering, brand, eksplosioner og tank kollaps og øger således sikkerheden og effektiviteten i processen.

Hvorfor skal du bruge tank blanketing i din proces?

I applikationer med flydende medier i lukkede tanke, som fermentering eller lagring, kan det i mange tilfælde være nødvendigt at forhindre, at mediet reagerer/ bliver kontamineret, f.eks. med ilt eller andre indtrængende stoffer. Dette kan gøres med et tryksat lag af inaktivt gas over mediet. Dette lag af gas forhindrer kontaminering og sørger for en stabil kemisk balance ligesom det også kan forebygge brand, eksplosioner og tank kollaps.

Denne proces er kendt som tank blanketing og almindelig brugt i produktionsprocesser med lukkede tanke inden for den farmaceutiske industri og føde- og drikkevareindustrien.

Nye tank blanketing systemer kan tilpasses din proces og giver flere muligheder

Bürkert har tidligere lanceret et blanketing system, der kan styre/regulere processen med tank blanketing i lukkede tanke baseret på bælgsæde-reguleringsventil type 2380, men har nu videreudviklet deres koncept til tank blanketing, så det er kan anvendes til en bredere række af hygiejniske processer i den farmaceutiske industri og i føde- og drikkevareindustrien.  

Tankinstallationer i industrielle anlæg er forskellige, og derfor har Bürkert nu lanceret det nye tank blanketing koncept, der gør at man kan sammensætte et tank blanketing system tilpasset den specifikke applikation.

Hvad består en tank blanketing system af?

Et tank blanketing system sammensættes af to procesventiler (kan være både skråsæde- og sædeventiler, membranventiler eller bælgreguleringsventiler), en dobbelt procescontroller og en almindelig positioner, samt en tryktransmitter.

Systemets komponenter sammensættes til den specifikke opgave, afhængig af procesmedie/applikation og hvordan det kan monteres på tankinstallationen: på en blok, på rørkonstruktion eller direkte indbygget i tanken. Når systemet sammensættes, er der også fokus på overholdelse af de strenge krav til rengøring og forhindring af krydskontaminering, der er i de følsomme og krævende applikationer inden for fødevareindustri, og i medicinal- og bioteknologisk produktion.

Eksempler på sammensætning af blanketing kontrol systemer: 

Blanketing system til fødevare- og kemiapplikationer: Her anvendes sædeventiler og procescontroller, positioner og tryktransmitter. Systemet er egnet til eftermontage på eksisterende tanke.

 

 

Blanketing system (inline) til farmaceutiske og bioteknologiske applikationer: Her anvendes sanitære bælgreguleringsventiler, procescontroller, positioner og tryktransmitter. Systemet er velegnet til eftermontage på eksisterende tanke. Klik her og læs mere om inline blanketing systemet med bælg-reguleringsventiler.

 

 

 

Blanketing system med kollapsesikring til farmaceutiske og bioteknologiske applikationer: Her anvendes til blanketingsystemet sanitære bælgventiler, og til kollapsesikring en sanitær membranventil, samt procescontroller, positioner og sanitær tryktransmitter. Systemet er velegnet til eftermontage på eksisterende tanke.

 

Blanketing system til farmaceutiske og bioteknologiske applikationer - som integreret del af tanken: Her anvendes sanitære bælgventiler, en procesregulator, en positioner og en sanitær tryktransmitter. Systemet er designet til direkte montage i tanktopppen - som en kompakt og integreret del af tanken.

Læs artikel på ing.dk om tank blanketing systemet.

Vores Field Segment Manager Christian Christensen er specialist indenfor tank blanketing systemer og har skrevet en artikel om emnet - klik her for at læse artiklen.

Klik i boksen nedenfor for at se eller downloade vores brochure om Tank Blanketing systemet (inline) med bælgventiler:

application/pdf

Brochure Tank Blanketing system

Download dokumenter

 

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information?
Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00 eller klik her og brug vores kontaktformular

Min sammenligningsliste