Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Velkommen til Bürkert Online Sessions

Følg med i vores webinarer og bliv opdateret i den nyeste viden og relevante emner indenfor automationsløsninger og flowteknologi.

Udviklingen går stærkt - vi udvikler kontinuerligt ny teknologi og nye automationsløsninger til at imødegå behovene i nutidens industriapplikationer.

Derfor tilbyder vi nu Bürkert Online Sessions - hvor vi løbende vil lancere webinarer om ny teknologi, produkter og systemløsninger til styring og regulering af gasser og væsker.

Vores webinarer er lavet i samarbejde med INGENIØRENog emnet for det nyeste webinar er:

Få styr på vandkvaliteten: Se det gratis webinar her

Er du tryg ved kvaliteten på det vand du drikker, eller det vand, du bruger i din industriproces? I dette webinar fortæller Field Segment Manager Lars Warncke, hvordan kontinuerlig online analyse af vand kan sørge for, at vandkvalitet og tryghed går hånd i hånd. 

Et andet af vores webinarer drejer sig om systemløsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få overblik og udarbejde en komplet systemløsning:

Få mere system i din proces:  Se det gratis webinar her

Hvordan får din automationsproces den tekniske førertrøje? Mød Anders Kjøngerskov, vores Systems Applications Manager, og hør ham fortælle om, hvordan du skaber værdi og sparer tid og ressourcer gennem specialdesignede systemer.

Du vil se eksempler på forskellige systemer og automationsløsninger, der uanset om det drejer sig om opgaver med måling, styring eller regulering, kan optimere din produktion, installation, vedligehold og drift.

Tilmeld dig Bürkert E-News og få invitation til vores næste webinar

Vi inviterer løbende til nye webinarer i vores nyhedsbrev E-News, hvor vi også fortæller om produktnyheder og innovativ teknologi, samt deler spændende applikationsløsninger med dig. Er du ikke allerede modtager af vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig Bürkert E-News her:

Min sammenligningsliste