Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail

Effektive og sikre løsninger til farmaceutiske produktionsprocesser

 

Vandbehandling (PW & WFI)
Purified Water (PW) og Water-for-Injection (WFI) stilles til rådighed i den rigtige mængde og kvalitet.
Fermentering
Med Bürkert-løsninger sikres en optimal fermenteringsproces
Clean in Place
Hygiejnisk rengøring uden rester
Separation
Sådan separerer du medier i dele med Bürkert
Filtrering og rensning
Sådan separerer og renser du medier fysisk
Damp- og varmeoverførsel
Hightech-løsninger fra Bürkert til steril damp

 

Sikkerhed er det vigtigste parameter inden for den farmaceutiske industri: Farmaceutiske produkter produceres sterilt i overensstemmelse med de strenge hygiejnestandarder på området, da menneskeliv afhænger af lægemidlernes kvalitet. Selv de sekundære medier skal være tilgængelige i ultraren form og under strengt kontrollerede forhold. Derudover er det også i den farmaceutiske industri stadig mere vigtigt at producere hurtigt og effektivt. Hos Bürkert har vi stor erfaring og viden om sikker og effektiv produktion inden for den farmaceutiske industri: Bürkerts produkter og automationsløsninger har med stor succes været brugt i mange år i den farmaceutiske industri og opfylder alle nødvendige hygiejneforskrifter.

 

Her kan du læse om, hvordan processer i den farmaceutiske produktion kan automatiseres og styres med anerkendte løsninger fra Bürkert!

 

Line

 

Vi kan hjælpe dig med procesautomation inden for disse områder:

 

 

1. Fermentering

Fermentering er en kemisk proces, hvor man dyrker mikroorganismer industrielt for at fremstille et bestemt stof. Dette foregår i en fermentor, hvor man bruger fuldstændige, levende celler eller disses komponenter som bakterier, enzymer eller kloroplast som biokatalysatorer. På den måde kan man fremstille farmaceutiske produkter som insulin og forskellige slags antibiotika. Fermenteringen kræver konstante temperaturforhold og yderst præcis dosering af medier. Disse parametre kan styres automatisk af Bürkerts hygiejniske procesventiler og masseflowregulatorer. 

Line

 

 

Bürkert-produkter og produktgrupper til fermenteringsprocesser

2. Separation

Præcis adskillelse af medierne i disses bestanddele er vigtig i farmaceutisk produktion med henblik på at få den maksimale mængde af slutproduktet. Den biofysiske teknik inden for adskillelse og identifikation af de enkelte komponenter hedder separation. Bürkert tilbyder en lang række løsninger til denne vigtige proces inden for den farmaceutiske industri: hygiejniske og aseptiske procesventiler, flowmålere, ventiløer eller styreskabe og procespaneler.

Line

Bürkert kan hjælpe med automationsudstyr til separationsopgaver i farmaceutisk produktion

3. Filtrering og rensning  

Bürkert har mange års erfaring inden for filtrering og rensning i hygiejniske applikationsmiljøer. På den måde kan du også fysisk adskille komponenterne i en blanding, idet du leder blandingen via en fysisk barriere – f.eks. et filter. Her passerer kun molekulære komponenter filtret, der ligger under en bestemt molekulærvægtgrænse. 

 

Line

Se hvilke løsninger Bürkert kan hjælpe dig med til filtrering og rensning

4. Behandling af ultrarent vand  

I den farmaceutiske produktion er det vigtigt, at der hurtigt og nemt er ultrarent vand til rådighed. I vandbehandlingen filtreres og renses det indgående vand for at producere Purified Water (PW-) og Water-for-Injection (WFI). Dette bruges som dele af produkter eller som rengørings- og desinfektionsmidler og skal overholde strenge krav. Bürkert gør en indsats for at sikre din succes: Du kan stole på Bürkerts knowhow og godkendte teknologier.

FLOWave
Mål og kontrollér flowet
Overvågning af vandkvaliteten med type 8905Overvåg og analysér vandet online
Line

Løsninger, som Bürkert kan hjælpe dig med

5. Damp- og varmeoverførsel

Den termiske fordampningsproces omdanner Purified Water (PW) og Water-for-Injection (WFI) til ren damp. Derefter kan du bruge dampen i den farmaceutiske produktionsproces til temperaturkontrol, rengøring og sterilisering. Hightech-løsningerne fra Bürkert er specielt udviklet til hygiejniske omgivelser. 

 

Line

Løsninger til anvendelser inden for damp- og varmeoverførsel

6. Clean in place

CIP (Clean in place) betegner rengøring med væske af produktets kontaktflader i hygiejnisk automationsudstyr, rørledninger eller komponenter. Fordelen: der rengøres, uden at procesudstyr eller systemer skal afmonteres. Rengøringsprocessen er tidsbaseret i flere trin og cyklusser, og defineres specielt til et udstyr eller system. Efter CIP følger SIP (sterilizing in place): til sterilisationen af produktets kontaktflader ledes der damp i ultraren form ind i apparatet. Efter en bestemt periode med en defineret temperatur er alle organismer slået ihjel eller andre urenheder fjernet. 

Line

Bürkert-løsninger inden for Clean-in-Place-anvendelser

Vi har et succesfuldt samarbejde med disse kunder:

 

Yderligere informationer

Ønsker du individuel rådgivning vedr. en systemløsning eller yderligere værdifulde informationer?

Kontakt Kontakt

Dialogen med Bürkert kan foregå via flere digitale kanaler. Vi er der for dig!