Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
bürkert
 

Applikations-segmentering – en ny måde at tilgå opgaverne på kan gøre hele forskellen.

Bürkerts koncept med applikations-segmentering gør det nemmere at træde ind i vores kunders opgaver og udfordringer. Vi har fokus på at løse tekniske problemer og optimere processen, både med henblik på effektivitet og omkostninger.

Og dét er mere end bare en "business approach". Det er en måde at tænke på, således at vi kan fokusere på vores kunder – og på i samarbejde med den enkelte kunde at finde den helt rette løsning.

Vi vil ikke bare tage udgangspunkt i vores verden. Vi vil fokusere på dine opgaver og udfordringer og i samarbejde med dig vil vi gennemgå din appikation og finde helt nye muligheder og løsninger. Dine udfordringer er vores udfordringer, og vi vil gøre alt for at løse dem på bedste måde sammen med dig.

Ved at fokusere på løsning af tekniske opgaver og udfordringer i vores kunders applikationer og segmentere vores produkter derefter, får vi en platform, der giver struktur og overblik, når vi skal finde og udvikle løsninger. En løsning, der er udviklet til et bestemt segment, kan for eksempel også tjene som inspiration til ny udvikling i andre segmenter, eller videreudvikling og innovation indenfor selve segmentet.

Bürkerts produkter er grupperet i følgende segmenter: Water, Gas, Hygienic og Micro.

I hvert segment kombinerer vi forskellige teknologier for at kunne tilbyde vores kunder individuelle løsninger til specifikke applikationer.

Lad os kigge nærmere på segmenterne:

Vand er vores rette elementVand er vores rette element

Vand er fremtidens guld. Intet andet råstof er af så stor betydning for livet. Erfaring og effektivitet gør forskellen. Derfor flyder Bürkerts mangeårige viden og ekspertise inden for alt omkring vandkemi og vandbehandling sammen til sikre, effektive og originale løsninger.

Vi er vilde med hygiejneVi er vilde med hygiejne

Når det drejer sig om sundhedsrelevante processer inden for hygiejne og klinisk arbejde går vi ikke på kompromis. Overalt, hvor renhed og renlighed overvåges strengt, sikrer vores løsninger maksimal sikkerhed og nem validering. Men også i dette segment bliver kravene større og ændres konstant. Vi inddeler vores arbejde i segmenter, og det hjælper os med hurtigt at udarbejde nye og sikre løsninger.

Tælle mikroliter?Tælle mikroliter?

Også når det gælder de helt små ting, er vi i vores element. I vores segment Micro udvikler vi individuelle systemløsninger, der selv ved yderst begrænset plads kombinerer maksimal præcision med minimale omkostninger. Vi er med overalt, hvor hver eneste dråbe tæller.

Min sammenligningsliste