Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

Bürkert - tæt på dig
Office /1
 • Hovedkontor
 • Hovedkvarter
 • Systemhaus
 • Distributor
 • Office
 • Plant
 • Logistikcenter
bürkert
 

Flowmåling med FLOWave giver store fordele

Innovativ flowmåling med SAW-teknologi

Print

Pålidelig flowmåling kan være en stor udfordring, især i hygiejniske applikationer, hvor der er store krav til procesudstyret. Med FLOWave har vi udviklet en kompakt løsning med innovativ SAW-teknologi, der fungerer helt uden medieberørte sensorer i målerøret, og som udover volumen også kan måle f.eks. temperatur og vægtfyldefaktor uafhængigt af mediets ledningsevne. Den nye teknologi er særdeles velegnet til applikationer i den farmaceutiske industri som f.eks. CIP- og WFI-processer.

Innovativ flowmåler til hygiejniske applikationer

Effektive CIP-processer med FLOWave

Hygiejne har afgørende betydning for procesanlæg til medicinfremstilling, hvor kvalitet og sikkerhed er betinget af en høj hygiejnestandard og undgåelse af forurening i produktionsprocessen. FLOWave opfylder de højeste hygiejnekrav.

 

Flowmåling af medier med høj renhed

Ved produktionen af infusionsløsninger spiller hygiejne og produktsikkerhed en afgørende rolle. Derfor må der kun anvendes de allermest moderne flowmålesystemer. FLOWave opfylder de højeste hygiejnekrav ved flowmåling af medier med høj renhed. 

 

Berøringsløs flowmåling med ny SAW-teknologi

Akustiske overfladebølger (Surface Acoustic Waves) optræder naturligt f.eks. ved seismisk aktivitet. Denne effekt har vi brugt i en patenteret teknologi til inline-flowmåling af væsker. Princippet fungerer helt uden medieberørte sensorer i målerøret.

 

 

Interdigital omformer (Sender/modtager)
Interdigital omformer (Sender/modtager)
Igangsættelsessignal
Modtagesignaler:
Bølgegrupper
A0 direct   2BG   4BG
1BG   3BG   5BG

Den interdigitale omformer igangsættes af et elektrisk signal og genererer de akustiske overfladebølger. Disse breder sig til røroverfladen og konverteres under en specifik vinkel også i væsken. Bølgerne genererer på denne måde modtagesignaler ved et eller flere gennemløb af væsken. Begge sker i og mod flowretningen. Løbetidsdifferencerne er proportional med flowet. Sammenligningen af bølger, der bevæger sig en gang til flere gange gennem væsken, giver mulighed for en fremragende måleperformance og yderligere analyser af væskernes type og egenskab.

Fremtidssikker med standardiseret digital kommunikation

FLOWave kan som andre af den nye generation Bürkert produkter anvende Bürkerts egen software-platform EDIP. EDIP står for ”Efficient Device Integration Platform”  og er en fælles brugergrænseflade med digital kommunikation, som ikke bare gør det meget nemmere for brugeren at anvende produkterne, men også gør det legende let at integrere dem i et eksisterende feltbussystem.

 

FLOWave i praksis

Rengøring af procesanlæg i den farmaceutiske industri

Hos L.B. Bohle Maschinen + Verfahren GmbH har vi brugt FLOWave til at opnå en driftssikker og hygiejnisk rengøring af procesanlæg i den farmaceutiske industri. Læs mere om dette anvendelsesområde i vores Best-Practice-flyer. Download flyeren som PDF nu.

Overvågning og dokumentation af CIP-processer

FLOWave er blevet installeret i et påfyldningsanlæg til infusionsposer ved en førende leverandør af infusioner, klinisk ernæring, lægemidler og medicinprodukter fra Hessen. Læs mere om fordelene ved FLOWave ved Clean-in-Place-anvendelser i vores Best-Practice-flyer. Download flyeren som PDF nu

Du finder yderligere informationer, datablad, betjeningsvejledning samt flyer på FLOWave her:

Type 8098

FLOWave SAW-flowmåler

Type 8098
 • Uden dele i målerøret
 • Overholder hygiejnekrav CIP-/SIP-kompatibel
 • Ideel til væsker med lav eller ingen ledningsevne
 • Digital kommunikation, parametrering via communicator, display og wi-fi
 • Kompakt, lav vægt og lavt energiforbrug

 

Kontakt salgsafdelingen

Vi er parate til at hjælpe dig på telefon 44 50 75 00 hver dag mellem 8-16, men du er også velkommen til at benytte denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os...

Min sammenligningsliste