Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
Bürkert - tæt på dig
Office /1
 • Hovedkontor
 • Hovedkvarter
 • Systemhaus
 • Distributor
 • Office
 • Plant
 • Logistikcenter
bürkert
 

Kompakte ventilø-systemer - nemme at installere og idriftsætte

Bürkert har optimeret sit produktprogram med endnu et ventilø-system: type 8653 AirLINE Field til installation direkte i processen. Det er en supplement til type 8652 AirLINE, der er udviklet til montering i ventilskab. Ventiløen er nem at installere og har integrerede overvågnings- og diagnosefunktioner, der forbedrer processikkerheden.  Det gælder for begge ventilø-systemer, at de som option har flere kommunikationsmuligheder og er målrettet Industri 4.0.  Integration med Bürkerts platform EDIP (Efficient Device Integration Platform) er også mulig.

Print

Ventilø designet specielt til hygiejniske applikationer

Bürkert har udviklet den nye elektropneumatiske ventilø type 8653 med fokus på de strenge krav til automationsudstyr i applikationer i den farmaceutiske industri, føde- og drikkevareindustrien samt til applikationer inden for vandbehandling og fremstilling af kosmetik, præcis som AirLINE type 8652.

Ventilø type 8653 AirLINE Field til installation direkte i processen

Ventilø type 8653 AirLINE Field er et kompakt modul  til nem installation og pneumatiske pilotventiler direkte i anlægget. AirLINE Field har beskyttelsesklasse IP 65/67 og kan dermed bruges uden ventilskab og tæt på tilsluttede procesventiler. Dette kan reducere skiftetider og spare plads.

De har justerbare overvågnings- og diagnosefunktioner, som øger systemets fleksibilitet og driftssikkerhed, og samtidig giver mulighed for præventiv vedligeholdelse. Et integreret display viser detaljeret on-site information, f.eks. aktuelt antal skift for pilot- og procesventiler, samt meddelelser, hvis en forudindstillet grænseværdi overskrides, eller hvis der er andre fejl i systemet, f.eks. kabelbrud.  

Ventilø type 8652 AirLINE til indbygning i ventilskab 

Ventilø AirLINE type 8652 er udviklet med fokus på et pladsbesparende design, der passer i kompakte ventilskabe for placering tæt på procesventilerne.  Ventilø AirLINE type 8652 har også diagnosefunktioner via display eller bus, integrerede kontraventiler og hot-swap funktion for at forbedre processikkerheden. Installation og idriftsættelse er samtidig forenklet takket være det pladsbesparende design og feltbus gateway type ME43, der sidder på siden af ventiløen og giver mulighed for tilslutning til alle etablerede feltbus protokoller, ligesom den kan tilsluttes netværk med Bürkert produkter via EDIP-platformen.

På et integreret display kan aflæses detaljeret on-site information, f.eks. aktuelt antal skift for pilot- og procesventiler, samt meddelelser, hvis en forudindstillet grænseværdi overskrides, eller hvis der er andre fejl i systemet, f.eks. kabelbrud. Ventiløerne er også udviklet med fokus på et pladsbesparende design, der passer i kompakte ventilskabe for placering tæt på procesventilerne.

Optimerede kommunikationsmuligheder og øget systemtilgængelighed

Ventiløen kommunikerer via almindelige industrielle Ethernet protokoller eller PROFIBUS DP. I lukkede ring topologiens og PROFINET IO kommunikation, sikrer Media Redundancy Protocol (MRP), et netværk med stor sikkerhed og tilgængelighed, at der kan kompenseres for udskiftning ved service eller ved et kabelbrud. Dette øger systemtilgængeligheden og gør processerne meget mere robuste og driftssikre.

Hot swap funktion og integrerede kontraventiler forbedrer processikkerheden

Hvert enkelt system har hot-swap funktion, både for el- og pneumatikdelen hvilket betyder, at de kan udskiftes under drift, uden at hele systemet eller dele af systemet skal lukkes ned. Som en ekstra sikkerhedsfunktion, er der integreret kontraventiler i afblæsningskanalen, som forebygger uønsket aktivering eller fejlaktivering af ventilerne ved store trykforskelle eller trykstød. Dette eliminerer risikoen for, at forskellige medier blandes ved fejloperationer. Dermed er processikkerheden også garanteret for den pneumatiske del af funktionen.

Mulighed for styring via EDIP (Efficient Device Integration Platform)

De nye ventilø-systemer er samtidig en systematisk udvidelse af produktprogrammet, der er målrettet Industri 4.0, og som kan bruge den nye Bürkert platform EDIP (Efficient Device Integration Platform). EDIP produktplatformen inkluderer utallige funktioner og tilpassede HMI instrumenter, som giver mulighed for integration af andre Bürkert produkter i systemerne. En gratis Bürkert software, Communicator, som kan bruges sammen med EDIP, giver mulighed for diagnosefunktioner som f.eks. måling af driftsdata og alarmmeddelelser jf. kundespecifikke parametre.                       

Få mere infomation her:

AirLINE - Ventiløen - optimeret til procesautomatisering

AirLINE - Ventiløen - optimeret til procesautomatisering

Type 8652

 • Kompakt design
 • Enkel diagnose ved hjælp af LC-display
 • Processikkerhed ved hjælp af pneumatiske funktioner
 • Optimeret til montering på kontaktskabets bund
Få mere information om dette produkt

AirLINE Field - ventiløen - optimeret til procesautomatisering

AirLINE Field - ventiløen - optimeret til procesautomatisering

Type 8653

 • Feltbusinterface CANopen, IO-Link eller büS (Bürkert System Bus)
 • Enkel diagnose ved hjælp af LC-display
 • Processikkerhed ved hjælp af pneumatiske funktioner
 • Optimeret til montage i feltet (IP65/67)
Få mere information om dette produkt

application/pdf

AirLINE und AirLINE Field

Flyer - Electropneumatic valve islands for your automation concept

Download dokumenter

 

EDIP digital communication

Elektronisk platform EDIP (Efficient Device Integration Platform)

Er du klar til Industri 4.0? Bürkert er klar til udfordringen med vores software EDIP (Efficient Device Integration Platform), der er en elektronisk platform til den nye generation Bürkert produkter.

Få mere information

Vi har flere spændende pneumatikløsninger til din procesautomation:

Ventilø-system type 8647 AirLINE SP - kompatibelt med Siemens I/O system SIMATIC ET 200SP

 

Kontakt salgsafdelingen

Vi er parate til at hjælpe dig på telefon 44 50 75 00 hver dag mellem 8-16, men du er også velkommen til at benytte denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os...

 

Min sammenligningsliste