Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail

Membranventiler til sanitære processer

Optimale membranventilløsninger konfigurereret til din hygiejniske applikation.

Fordele

  • mulighed for at konfigurere din membranventil til din procesopgave
  • forlænget membranlevetid 
  • reducerede driftsomkostninger
  • Vælg det bedst egnede automationsprincip til din applikation

Membranventiler til opgaver med høje krav til hygiejnen

I hygiejniske applikationsmiljøer med høje krav til renhed, har membranventiler en altafgørende betydning for en sikker og pålidelig produktion. For at sikre sterile og ikke-kontaminerede produkter er det vigtigt at bruge membranventiler af høj kvalitet, der er designet netop med henblik på hygiejniske applikationer, og Bürkert kan tilbyde et bredt program af membranventilløsninger (regulering, on/off og sanitære specialventiler) til din specifikke opgave.

Med Bürkerts produktprogram kan du konfigurere dine ventiler ved  hjælp af et bredt sortiment af aktuatorer, membraner og ventilhuse.  Samtlige komponenter er af den gennemprøvede og dokumenterede Bürkert kvalitet. Du kan f.eks. vælge det innovative ventilhus Tube Valve Body og spare produktionstid på grund af de reducerede opvarmnings- og nedkølingstider, dette ventilhusdesign giver, og du kan kombinere ventilhuset med den membran og den aktuator, det er optimalt at bruge i netop din hygiejniske applikation.

 

Konfigurer din ventil med de bedste komponenter

 

Længere membranlevetid og mindre energiforbrug

Bürkert membranventiler kan hjælpe dig med at opnå dine økonomiske mål. På grund af optimeret geometri i vores smedede huse, er flowkoefficienten op til 35% højere end industriens gennemsnit (se Kv værdier i illustrationen). Dette betyder, at der er brug for mindre tryk til at presse væskerne gennem ventilerne, hvilket fører til længere levetid for membranerne. Endvidere bliver det tilstrækkeligt med mindre pumper, og dermed mindre energiforbrug. Du kan således forbedre dit flow med Bürkert’s membranventiler og samtidig spare driftsomkstninger.

Hvordan finder du det membranmateriale, der er mest velegnet til din opgave?

Vi har lavet en brochure, som guider dig på vej, når du skal vælge membranmateriale. Læs mere og download den her:

Få rådgivning om den optimale automationsløsning

Når de mest velegnede ventiler er valgt, skal der tages stilling til, hvordan de skal installeres, aktueres og automatiseres. Bürkert er en førende leverandør af automationsløsninger og kan give rådgivning ved at gennemgå din specifikke opgave. Hver enkelt del og afsnit af processen, helt ned til udstyrsniveau har sine specifikke krav. Som følge heraf er det vigtigt at bruge de mest egnede automationskoncept for at opnå det bedste resultat i din proces. For at skabe optimale automationsløsninger, arbejder Bürkert med tre lige vigtige og paralelle automationsprincipper:

Få merværdi i din proces med Bürkerts membranventiler og automationsløsninger. Har du en opgave, står vi naturligvis altid gerne til rådighed med personlig rådgivning.

Relevante produkter til membranventilautomation

Kundereferencer på membranventilautomation

Min sammenligningsliste