Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

2-stjernet nyhed på HI13: Ny mikropumpe til væsker med ekstrem nøjagtig dosering i µl-området

Bürkert's nye mikropumpe, type 7615, er en membranpumpe til nøjagtig dosering af væsker i µl-området og den seneste udvidelse af produktprogrammet til analyse, bio-medicin og medicinske applikationer. Mikro-pumpen består af tre ventiler, og kan dosere fra 5 µl pr. pumpeslag med en nøjagtighed på +/- 2%. Den maksimale flowrate er 8 ml/min i begge retninger.

Bürkerts nye mikro-pumpe til dosering er udviklet specielt til neutrale og aggressive væsker i µl området, og den kombinerer maksimal nøjagtighed med ekstrem høj kemisk resistens. Pumpen består af tre ventiler - en indgangs- og en udgangsventil (kontrollerede kontraventiler), og en tredje ventil til selve pumpefunktionen. Hvis det er nødvendigt, kan alle tre ventiler åbnes og skylles samtidigt. De aktive indgangs- og udgangsventiler tillader pumpning i begge retninger. Dette gør brugeren i stand til at blande medier i slangen eller kanalen, eller til at holde mediet i konstant bevægelse for at forebygge f.eks. bundfældning. Ydermere er pumpen ufølsom for tørløb, og fortsætter med at pumpe, hvis der er luft i mediet. En indbygget varme-funktion tillader opvarmning af ventiler og medie hvis nødvendigt, for også at sikre funktionssikkerhed ved lave temperaturer.

Flowraten kan styres ved at ændre på frekvensen, Foruden standardfrekvensen på 5 Hz, kan pumpen også fungere ved 10 Hz, 25 Hz og 40 Hz. Bürkerts mikro-pumpe er ideel som erstatning for f.eks. syringe pumper. Andre applikationer er i analyseinstrumenter til laboratorier, vandanlayse-udstyr og applikationer til dosering af smøremidler. 
 
 

Tekniske specifikationer mikro-pumpe type 7615

 • Medier: Neutrale og aggressive væsker
 • Medietemperatur: +15 °C til 60 °C (FFKM)
                           +  5 °C til 60 °C (EPDM)
 • Doseringsmængde: 5 µl/slag; max. 8 ml/min i begge retninger
 • Pumpefrekvens: 5 Hz (standard), 10 Hz, 25 Hz, 40 Hz
 • Længde på spændingspuls (puls mode): > 120 ms
 • Doseringsnøjagtighed: < ± 2%
 • Maximum tryk i udgang: 1.0 bar
 • Dimensioner: 50 x 28.5 x 70 mm (UNF ¼-28)
 •                   44 x 39.5 x 70 mm (flange)

Min sammenligningsliste