Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

5 smarte tips til at bruge vores kvikordrefunktion

Opdag de nye funktioner, og læg dig ud i overhalingsbanen! Med vores opdaterede kvikordre er det nu endnu mere effektivt at bestille de ønskede Bürkert-produkter online.

Ved du, hvad du skal bruge? Så kan du snuppe overhalingsbanen til at afslutte bestillingen. Vi har bevaret grundkonceptet med tre forskellige bestillingsmuligheder, men har opdateret layoutet og strukturen og suppleret den med smarte og praktiske funktioner.

5 tips til at trykke sømmet i bund, når du bestiller:

1. Bevar overblikket i cockpittet: Overskuelig placering af dine bestillingsmuligheder på tre faneblade.

2. Vælg den hurtigste rute: Med autosuggest-funktionen kommer du endnu hurtigere til foreslåede artikler.

3. Stol på vores navigation: Direkte kontrol af, om artiklen er rigtig, og om der tilbydes opfølgende produkter, hvis en artikel er udløbet. Disse kan tilføjes med det samme!

4. Vejpunkter kan også indsættes: Opret, gem og udvid et valgfrit antal huskelister, og tilføj artikler med et klik. Eller download din artikelliste.

5. Du kan også spørge om vej personligt: Hvis du har spørgsmål, får du vist din kontaktperson med det samme (hvis du er logget ind).

Hvad har egentlig ændret sig?

1. Bedre orientering takket være tydelig placering af bestillingsmulighederne:

Vi har bevaret alle dine tre muligheder for kvikordre og arrangeret dem overskueligt på faneblade. På den måde bevarer du overblikket. Alle efterfølgende udvidelser kan anvendes i alle tre bestillingsvarianter.

 

2. Autosuggest-funktion til mere komfortabel og sikrere valg:

Det er nok at indtaste nogle få cifre for at få vist de relevante artikelforslag. Sådan kan det ønskede produkt vælges hurtigere. Derudover gør de viste artikelbilleder det nemmere at orientere sig, når man vælger artikel.

 

3. Omgående validering og korrekturforslag ved dataindtastningen:

Bemærkninger om de indtastede artikelnumre giver vigtige og hjælpende oplysninger om artikler og deres status. Derudover giver det mulighed for at korrigere indtastninger. Hvis det alligevel skulle gå skævt, kan linjer eller sågar hele listen slettes med et enkelt klik.

 

4. Integreret huskeliste- og downloadfunktion:

Direkte fra kvikordren kan du oprette et valgfrit antal huskelister med individuelle betegnelser (f.eks. til forskellige projekter). Produkterne fra hver huskeliste kan lægges direkte i varekurven.

Ved hjælp af downloadfunktionen til artikellister kan du fremover klare tilbagevendende bestillinger endnu hurtigere. Hvis de ønskede artikler er valgt, kan du downloade dem og gemme dem som en liste med blot to klik. Du kan vælge mellem to muligheder: Kort liste og detaljeret artikelliste. De genererede lister kan på den måde bruges til tilbagevendende bestillinger eller andre opgaver.

 

5. Tag det personligt:

Brugere, der er logget ind, får vist kontaktoplysningerne til deres Bürkert-kontaktperson, så de kan få afklaret spørgsmål hurtigt og ukompliceret og få informationer, hvis der er behov for det.

 

Prøv det allerede ved din næste bestilling – du vil blive begejstret over, hvor effektivt og enkelt det er: 

Min sammenligningsliste