Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Bürkert @ Anuga FoodTec

Bürkert udstiller på Anuga FoodTec, der er verdens største messe indenfor føde- og drikkevareindustrien. Messen foregår fra den 20. til den 23. marts i Köln.

Print

Bürkert er en af verdens førende leverandører af produkter og systemløsninger til måling, styring og regulering af gasser og væsker. Vi kan hjælpe dig med løsninger til opgaver med flow, niveau, tryk, dosering, analyse, filtrering, temperatur, mixing eller procesautomation.

På Anuga FoodTec præsenterer vi fra den 20. til den 23. marts 2018 i hal 10.2, stand C-090-D-099 både vores stærke program af fleksible komponenter og vores koncepter og systemløsninger inden for proces- og automationsteknologi til til sanitære procesapplikationer.

Automation i sanitære produktionsmiljøer

Har du brug for integrerede automationsløsninger som er specielt tilpasset din opgave, baseret på standardkomponenter? Du definerer parametrene, og Bürkert tager sig som partner og leverandør af at sammensætte og levere din komplette automationsløsning:

 

AirLINE - nye innovative ventiløer, der forbedrer processikkerheden

Den nye ventilø type 8652 AirLINE er nem at idriftsætte og vedligeholde og forbedrer også processikkerheden. Med flere kommunikationsmuligheder, er den også fremtidssikret og klar til Industri 4.0. Ydermere er der mulighed for integration med Bürkerts softwareplatform EDIP (Efficient Device Integration Platform).

Proces- og reguleringsventiler til applikationer i føde- og drikkevareindustrien

Vi glæder os også til at præsentere dig for vores proces- og reguleringsventiler til sanitære procesopgaver. Med de mange forskellige kombinationsmuligheder for huse, aktuatorer, styringer og kommunikation kan vi også finde den rette løsning til netop din opgave.

Som din partner indenfor skræddersyede systemløsninger og innovative produkter, glæder vi os til at hjælpe dig med rådgivning, udvælgelse og engineering!

Bürkert kan også tilbyde dig all-round service til dit system: idriftsætning, uddannelse, vedligeholdelse, forebyggelse af fejl og  optimering af dit system.

Kontakt os gerne for en billet til Anuga Food Tec.

20/03/2018 – 23/03/2018 Cologne Hal: 10.2
Stand: C-090-D-099

Min sammenligningsliste