Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

Bürkert Campus er et vigtigt skridt ind i fremtiden

Bürkert tillægger uddannelse stor betydning for fortsat innovation og vækst, og et nyt uddannelsescenter er derfor en vigtig del af det nye Bürkert Campus ved hovedsædet i Tyskland.

Takket være et perfekt samarbejde mellem hovedentreprenøren Wolff & Müller, planlæggere og bygherren Bürkert, går det planmæssigt fremad med byggeriet til 30 millioner Euro på den store byggeplads i Ingelfingen-Criesbach.

Bürkert investerer i fremtiden
Byggeriet blev officielt skudt i gang ved en ceremoni den 22. maj, hvor Bürkert’s administrerende direktør Heribert Rohrbeck blandt andet sagde følgende i sin velkomsttale. “Det storstilede projekt i Criesbach er et modigt og vigtigt skridt ind i fremtiden og et tydeligt tegn på engagement i Hohenlohe regionen. Baseret på vores stærke rødder og værdier, ser vi campus som en “fremtidsfabrik”, og har foretaget en langsigtet investering i et centralt uddannelsescenter her. Tak til jer alle for en fantastisk support,” sagde Heribert Rohrbeck. Ledelsens velkomsttale blev fulgt af taler af statsembedsmand Gotthard Wirth, Ingelfingen’s borgmester Michael Bauer og Axel Reimet fra hovedentreprenøren Wolff & Müller.

Tidskapsel i fundamentet
Under ceremonien nedlagde man en tidskapsel i fundamentet. Kapslen indeholder en aktuel udgave af Hohenlohe avis, mønter, historiske dokumenter om byen, en udgave af Bürkerts medarbejderblad, og ingeniørtegninger lavet af virksomhedens stifter i året 1950. Foruden markeringen af byggeriet af det nye campus, benyttede Bürkert også lejligheden til at hylde firmaets grundlægger, Christian Bürkert, der ville have fyldt 100 år den 4. maj 2015. Tidligere ansatte medarbejdere, hvoraf nogle havde været ansat hos Bürkert siden deres elevtid, deltog derfor også i festlighederne. Den store betydning, som Bürkert har tillagt uddannelse helt fra starten med den første træningsworkshop i 1951 og op til nu, bliver understreget af det nye store uddannelsescenter, der bliver opført på Bürkert campus.

Foreløbig status på byggeriet
Forberedelserne til byggearbejdet på Campus startede den 12. januar 2015 med udplantning af træer, byggemodning og anlæggelse af en parkingsplads. Selve byggearbejdet begyndte officielt den 2. marts 2015 og på grund af godt vejr i byggeperioden, holder tidsplanen for byggeriet. Der er fem kraner i anvendelse på den 21.150 kvadratmeter store byggeplads, der således er meget synlig i omgivelserne.

Selve parkeringsanlægget er færdiganlagt og krævede udlægning af 1.500 m³ beton, som blev fragtet til byggepladsen af cirka 200 betonlastbiler og leveret fra to fabrikker i løbet af 15 timer.

Konstruktionsarbejdet til udvidelse af den eksisterende Fabrik 6 blev påbegyndt otte uger før planlagt tid. I begyndelsen af oktober ankom en virkelig sværvægter - en 500 tons kran - der normalt bruges ved opførelse af vindmøller. Kranen var nødvendig til montering af to overliggere/bjælker, på hver 25 tons.

Hvornår forventes byggeriet færdigt?
Det nye Bürkert Campus på totalt 21.150 kvadratmeter forventes færdigt ved udgangen af juli måned 2016 og vil bestå af et uddannelsescenter, en produktionsbygning med kontorer, en udvidelse af den nuværende fabrik 6, et højreolslager med en højde på 18 meter, en firmarestaurant samt et parkeringsanlæg.

Min sammenligningsliste