Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Bürkert @ Hannover Messe 2019

Vi glæder os til at se dig i hal 9, Stand G16 fra den 1. til den 5. april 2019. Få din gratis adgangsbillet i dag og lad os tage en snak om udfordringerne i din proces.

 

Oplev vores fascinerende verden af produkter og løsninger  til styring og regulering af gasser og væsker i industriprocesser: Analyse af drikkevand med vores online analysesystem, nøjagtig flowmåling, der giver større udbytte, reproducérbar fyldning af minimum mængder på minimal tid ...og meget mere. Lad os inspirere dig.

Fortæl os om din opgave – og vil vil bruge vores applikationsmaskine til at vise dig løsninger, der giver resultater. Vores eksperter er mere end villige til at dele deres ideer og erfaring og tage en dybere dialog med dig.

Mød os på Hannover Messe. Få din gratis billet her

Tank blanketing systemer til hygiejniske applikationerTank blanketing systemer til hygiejniske applikationer

Bürkert leverer tank blanketing systemer til forskellige applikationer i den farmaceutiske industri og i føde- og drikkevareindustrien. Blanketing systemet forhindrer kontaminering, brand, eksplosioner og tank kollaps og øger således sikkerheden og effektiviteten i de følsomme processer med produktion af medicin og fødevarer. Tank blanketing systemet sammensættes af komponenter, der er tilpasset den specifikke opgave.

Min sammenligningsliste