Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Bürkert lancerer ny webprofil

Velkommen til vores hjemmeside, som netop er relanceret i responsivt design med nye muligheder for vores brugere. Siden er stadig under opbygning. Ring endelig til os, hvis du har spørgsmål. Du træffer os på tlf. 44 50 75 00.

New online presence Burkert

Den spændende nye online profil med tilgang til forskellige features forstærker Bürkert’s position som en globalt førende leverandør af måle- og kontrolsystemer, en kompetent projekt planlægger , systemleverandør og arbejdsgiver. De nye online tjenester er tilgængelige på www.burkert.com - som tidligere.

Med et helt nyt design, bruger-orienteret opbygning og anvendelse af de nyeste web teknologier, bliver websiden det centrale kontaktpunkt for mange forskellige services. De nye funktioner inkluderer reduceret navigationsdybde, tværgående links til andre områder, avancerede søgemuligheder, interaktive elementer, samt 3D animationer og modeller. Med brugen af billeder i stort format og et strømlinet design kombinerer den nye webside teknisk indhold med et nyt look, og den tilpasser automatisk sit design, så det passer til alt slut-bruger udstyr. Den avancerede website, der  er online i 29 lande og på 16 sprog, kan også tilgås via smartphones og tablets.

Min sammenligningsliste