Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

Fire af en slags inden for Fluid Control Systems

Bürkert grupperer sine kompetencer i fire segmenter

Bürkert har en kundeorienteret markedsposition med fire segmenter. Opdelingen i segmenter skal gøre det nemmere og mere specifikt at navigere i den omfattende produktportefølje. Det tjener også som grundlag for specialtilpassede løsninger inden for procesautomation.

Idéen om segmentering er ikke ny. Den er almindeligt brugt i mellemstore og store virksomheder til selektivt at håndtere potentielle og eksisterende kunder. Bürkert går et skridt videre med metoden. I stedet for udelukkende at fokusere på sektorer eller produkter, grupperes segmenterne efter kundeløsninger, der er anvendelige inden for de respektive segmenter.
"Vi mener, at vores koncept er unikt", siger Greg Sutcliffe, Global Team coach for Segment Management. "Efter vores opfattelse har segmentering ud fra kriterier som sektor eller produkt begrænsede fordele for vores kunder. Derfor har vi vendt det hele på hovedet og organiseret vores fire segmenter således vi har fokus på løsning  af tekniske opgaver og problemer i vores kunders aktuelle applikationer, og segmenterer vores produkter herefter.

Se et udvalg af vores  løsninger er indenfor de forskellige segmenter; water, gas, hygienic og micro.

Vores store erfaring og en konstant udvikling af viden og kompetencer sammen med vores brede produkt-portefølje gør, at vi også er i stand til at tilbyde udvikling af modulopbyggede og skræddersyede løsninger. De løsninger, der er udviklet til et bestemt segment kan også tjene som inspiration til ny udvikling i andre segmenter. For eksempel kan den mikrodoseringsteknologi, der benyttes til dosering af reagenser i automatiserede analysesystemer i medicinske applikationer, også overføres til dosering af printerblæk i systemer til fødevaremærkning. Når det kommer til produkternes anvendelsesmuligheder, tænker Bürkert som en bruger.
Greg Sutcliffe kan se særlige fordele på begge sider: "Gennem vores segmentfokus lærer vi hele tiden noget nyt i samarbejdet med vores kunder. Med denne erfaring er vi i stand til at finde innovative løsninger til helt nye sektorer og områder".

På HI-messen 2013 vil fire søjler og en storskærm blive kombineret for at illustrere Bürkerts fire hovedsegmenter og de forskellige muligheder indenfor disse. Segmenterne  water, gas, hygienic og micro, vil være synlige for besøgende på afstand sammen med Bürkerts slogan: " WE MAKE IDEAS FLOW." Med dette koncept vil segmentstrategien blive markedsført, forstærket og nu også illustreret i standopbygningen (Hal M, stand 9460).

Fire segmenter, én filosofi
I segmentet water samles al viden og erfaring omkring alt, der har med vand og vandbehandling at gøre - f.eks. omvendt osmose og ionbytning. Bürkert kan levere løsninger, der imødekommer kundernes opgaver/applikationer  - fra spildevandsbehandling til kedelfødevand , vandafkøling , drikkevand og  ultra rent procesvand.

Segmentet gas omhandler styring og regulering af luftarter.  På baggrund af den omfattende erfaring med lukkede reguleringssløjfer udvikler specialisterne på Bürkert reproducerbare og præcise løsninger inden for gasregulering. Med procesoptimering som det centrale krav leverer Bürkert løsninger, der har så varierede anvendelser som brænder- og plasmaregulering, medicinsk teknologi eller løsninger til beskyttende og reaktive gasmiljøer.

I segmentet hygienic udvikler Bürkert produkter til applikationer med strenge hygiejnekrav. Kunder i dette segment omfatter farmaceutiske og kosmetiske virksomheder, producenter af fødevarer og drikkevarer samt producenter af dyrefoder. De vigtige aspekter her er at produkter og udstyr til disse anlæg skal være nemme at rengøre og sterilisere, og derved bidrage til at forenkle driften og godkendelsesprocedurer.

Segmentet micro sammenfatter ekspertise i håndtering af væsker i applikationer med regulering/dosering af meget små mængder. Løsningerne i dette segment anvendes inden for klinisk diagnose, DNA-syntese, medicinsk teknologi, automatisering inden for dental, industrielle inkjet-printere og analyseinstrumenter. Flowområdet strækker sig fra en brøkdel af en mikroliter til flere milliliter i minuttet.

Min sammenligningsliste