Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

Fokus på innovation

Bürkert har gjort ideer til virkelighed i 70 år

I dag er Bürkert en globalt førende leverandør af af produkter og systemløsninger til at måle, styre og regulere væsker og gasser. Grundlæggeren Christian Bürkert startede virksomheden med udgangspunkt i sine ideer, og de er stadig Bürkerts fokus: ideerne kommer i første række. I mere end 25.000 dage har Bürkerts medarbejdere med deres viden og kreativitet gjort ideer til virkelighed og udviklet nye automationsløsninger baseret på vores kunders udfordringer.

Christian Bürkert grundlagde det nuværende Bürkert Fluid Control Systems umiddelbart efter 2.verdenskrig med en bred teknisk uddannelse, en fornemmelse for markedets fremtidige behov og ideer om innovative tekniske løsninger som ballast. I starten arbejdede han med udvikling og produktion af rugemaskiner til fjerkræavl og termostater til ovne, indtil han i 1954 for første gang beskæftigede sig med magnetventiler, og det forretningsområde, der den dag i dag er kernen hos Bürkert: måling, styring og regulering af væsker og gasser. Han imødegik nedgang på visse områder, som f.eks. produktion af ventiler til vaskemaskiner, med andre muligheder; nye tekniske løsninger, der åbnede for nyt potentiale indenfor et andet område. Dette førte blandt andet til verdens første plastindstøbte magneter, standard kabelstik og en hurtig opbygning forretningsaktiviteter på internationalt plan – lang tid før globaliseringen. Virksomheden voksede, og det gjorde viden om måling og styring af væsker, produktionsteknologier og industriel automation.

For fortsat at være med i front med innovative tekniske løsninger, har Bürkert koncernen udvidet sine faciliteter ved hovedsædet med et uddannelsescenter, nye produktionsfaciliteter og et højlager. Få her en rundvisning i de nye faciliteter.

Press release:

Min sammenligningsliste