Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

High-end performance med TwinPower miniventil til analyseopgaver

Kompakt design, stort flow og energibesparende

Bürkert har udvidet sit ventilprogram med en banebrydende nyhed - en TwinPower vippe-ventil i impulsversion med et kompakt design, minimeret intern volumen og optimeret flow for nem renseproces.

Den nye impuls vippe-ventil, der har typenummeret 6624, er udviklet primært til brug i analyseudstyr på laboratorier. Den har et kompakt design, men har samtidigt et stort flow. Ventilen bruger ingen energi efter skifte-processen, hvilket skyldes to-spole-princippet, der medfører væsentlige energibesparelser sammenlignet med monostabile ventiler.

En standard vippe-ventil har to sæder og én membran, som åbnes ved hjælp af en elektrisk spole. Membranen går tilbage til oprindelig stilling, når strømtilførslen afbrydes. Sådan er det ikke med den nye TwinPower impuls-version: en kort impuls åbner ventilen, som forbliver i samme position uden strømforsyning. Dette skyldes en permanent magnet, der holder vippe-ventilens jernkerne. Ventilen kan returnere til den oprindelige stilling ved hjælp af en impuls på den anden spole.

Type 6624 findes nu både i en standard- og i en impuls-version, og begge versioner er baseret på det gennemtestede og pålidelige vippe-princip. Det innovative TwinPower aktuationskoncept  gør, at ventilens størrelse er reduceret væsentligt, uden det går ud over ventilens ydeevne. Den 10 mm brede medie-separerede vippe-ventil med en sædediameter på 1,2 mm og et arbejdstrykområde på 2 bar har derfor en ydelseskarateristik som en konventionel 16 mm ventil. I standardversionen reduceres strømforbruget med 75 procent og impuls-versionen bruger i princippet ingen strøm.

Bürkert har stor viden om styring og regulering af væsker og gasser på laboratorier, og mange års erfaring med analyseapplikationer, både på leverandør-, engineering- og slutbrugerniveau.

Ved design af TwinPower-serien er der fokuseret meget på vigtigheden af en god flowgennemstrømning og en høj driftssikkerhed, og da ventilen er fremstillet af høj-kvalitets materialer, er den også velegnet til aggressive medier.  

Den nye TwinPower ventil kan således klare krævende opgaver med reagenser, opløsningsmidler, behandlet vand og aggressive væsker og gasser. Ventilen kan fås i en 2/2-vejs og en 3/2-vejs version. Styring af impuls-versionen sker via tre tilslutninger, som eliminerer behovet for pol-vending. Alt i alt er den nye TwinPower impulsventil en stabil, enkel og samtidig unik ventil.

Min sammenligningsliste