Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

IO-Link og büS til digital positioner type 8694

Ud over varianten med AS-interface fås vores intelligente positioner type 8694 nu også med det digitale kommunikationsinterface IO-Link eller som Bürkert-systembus-variant (büS). Læs her, hvilke fordele dette giver dig.

Print
Typ 8694

Intelligent feltudstyr med digital kommunikation og mulighed for overførsel af proces-, instrument- og diagnosedata bliver stadigt vigtigere inden for procesautomation.

Også inden for ventilteknikken spiller denne udvikling en stadigt større rolle. På den måde er det lettere at overvåge intelligente reguleringsventiler, ligesom produktkvaliteten kan øges via diagnoseinformationer.

Digital positioner type 8694 med IO-Link-interface

Med det nye IO-Link-interface positioner type 8694 udstyret med fremtidsrettet teknologi, så vi kan opfylde kravene til Industri 4.0.

Overførsel af parameter- og diagnosedata

Sammenlignet med andre kommunikationsstandarder kan der med IO-Link overføres både cykliske procesdata og acykliske parameter- og diagnosedata mellem ventil og det overordnede automatiseringssystem. På den måde kan du få adgang til dine udstyrsdata under driften og altid bevare overblikket over status i din proces.

Enkel planlægning af vedligeholdelsestidspunktet

De udvidede diagnosefunktioner, som f.eks. definering af grænseværdier for driftsparametrene og aktive statusmeldinger, giver mulighed for en forebyggende vedligeholdelse af dit anlæg, således anlæggets driftssikkerhed øges.

Et overblik over dine fordele

✓ Omfattende funktionalitet til parametrering og diagnose
✓ Enkel tilknytning af feltudstyr på styringsniveau
✓ Hurtig udskiftning af udstyr ved service og vedligeholdelse af anlægget
✓ Enkel ibrugtagning og kabelføring
✓ Enkel eftermontering på eksisterende anlæg

Optimer nu dataudvekslingen mellem dine procesventiler og styringsniveauet med IO-Link-positioners af type 8694.

Fås nu med Bürkert-systembus-interface

Ud over IO-Link- og AS-interface fås positioner type 8694 også med kommunikationsinterfacet Bürkert-systembus (büS). Særligt til kundespecifikke systemer giver büS andre fordele, som f.eks. enkel sammenkobling af büS-kompatible Bürkert-produkter. På den måde kan disse konfigureres og parametreres direkte ved hjælp af Bürkert Communicator.

Har du allerede büS-kompatible produkter fra Bürkert, og er du på jagt efter en positioner, der nemt kan integreres i dit anlæg? Brug vores produktfilter til at finde den passende positioner med büS-interface.

Min sammenligningsliste