Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Ny administrerende direktør hos Burkert Danmark A/S

Bürkert har ansat Henrik Ziegler som administrerende direktør i Burkert Danmark A/S med ansvar for den løbende implementering af Bürkerts globale strategi og vision i det danske salgsselskab, og udvikling af forretningen med fokus på kundetilfredshed og vækst.

Print

Den 3. februar tiltrådte Henrik Ziegler stillingen som administrerende direktør i Burkert Danmark A/S. Henrik Ziegler er 44 år og har arbejdet med salg og industriel automation i en del år, senest i en stilling som salgsdirektør.

”Jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at arbejde i Bürkert, som er markedsledende indenfor sit felt. Det er et stærkt og kompetent team, jeg kommer til at arbejde sammen med" udtaler Henrik Ziegler.

"Bürkert har et bredt og stærkt produktprogram, og de har fokus på kvalitet, kompetent rådgivning, og produktudvikling. De kan tilpasse og udvikle komplette systemløsninger efter kundernes behov, og de har et lokalt Systemhus til det danske marked, som sikrer nærhedsprincippet i markedet", siger Henrik Ziegler og fortsætter "jeg glæder mig til en spændende rejse, hvor vi sammen vil fortsætte den gode udvikling i Bürkert og sikre en ledende position på det danske marked samt bidrage positivt til, at vores kunder og samarbejdspartnere kan mærke, at vi i Bürkert gør en forskel”.

Min sammenligningsliste