Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Ny mikroventil: hurtig og lydløs

Kravene til systemer til styring og regulering af væsker i medicinsk teknologi er ændret markant. Målet er at minimere: minimere væskeforbrug, minimere størrelsen, minimere doserings- og skyllecyklus, og - fremfor alt - minimere afstanden til applikationen. Bürkert har skræddersyet en ny mikroventil, der opfylder disse krav. 

buerkert whisper valve 6712

Med en bredde på 7 mm passer den nye mikroventil perfekt ind i mikro-applikationer. Bredden på 7 mm gør den ideel til 9 mm titre plates, men den kan også installeres på mindre plads. I applikationer med dispensing, pipetting og doseringsrobotter, er det en fordel, at ventilen har en lav vægt. Ventilens strømforbrug er også lavt. Den bruger mindre end 1 W, både ved skift og ved hold, hvilket eliminierer behovet for dyr, pladskrævende elektronik til at reducere strømforbruget.
Navnet på mikroventilen er ”WhisperValve”, og navnet relaterer sig til endnu en særlig egenskab ved den nye medieseparerede 2/2-vejs ventil; med den støjdæmpede aktuator, foretager den styring af flow ganske lydløst. Den nye aktuator er designet til at være i drift med et lydniveau under 36 dB. Den typiske lyd fra metal-til-metal kontakt, som kendes fra drift af magnetventiler,  er elimineret i denne ”WhisperValve”. Det er en fordel, både for patienter og for laboratorie-personalet, der kan nyde godt af et arbejdsmiljø med mindre støj.

Mikroventil: kompakt og lydløs

Bürkerts nye mikroventil, WhisperValve, er en innovativ produktnyhed, der i forbindelse med hi 2015 blev tildelt tre stjerner af hi MARKS. Den lille ventil er kendetegnet ved store fordele. Den har et kompakt design, er hurtig og lydløs i drift og har samtidig et lavt strømforbrug og en fremragende gennemstrømningsgeometri.  

Kundereferencer

Min sammenligningsliste