Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

Ny pneumatisk control-unit/feedback for direkte montage på procesventiler

Den nye control-unit danner et kompakt ventilsystem i kombination med Bürkerts ELEMENT- og CLASSIC-procesventiler, og inkluderer en integreret pilotventil med manual betjening, en LED positionsvisning og automatisk justering af positions feedback.

Control-unit i tre forskellige versioner - med forskellige fordele
Bürkerts pneumatiske control-unit eller positions feedback, type 8697, er designet til montering på procesventiler i ELEMENT og CLASSIC serierne. De nye control-units kan fås i tre versioner: som pneumatisk control-unit eller positions feedback til ELEMENT ventiler, som control-unit til CLASSIC ventiler, eller som en positions feedback. Når den bruges som control-unit i kombination med ELEMENT eller CLASSIC ventiler, giver type 8697 mulighed for komplet decentral automation af mindre aktuatorer. Som positionsvisning erstatter den type 1062 og giver yderligere fordele med ekstra funktioner som LEDs for visning af status på hele CLASSIC serien.  

Basis-egenskaber for type 8697 inkluderer mekaniske selv-justerende ventilpositions-indikatorer som 2- og 3-tråds induktive aftastere eller micro switche. Position-indikering vises af LED.

Den fleksible control-unit giver flere muligheder og færre omkostninger
Når control-unitten bruges som pneumatisk styreenhed, så er en 3/2-vejs pilotventil med manuel betjening også integreret, og overflødiggør behovet for et styreskab med slanger, der fører til procesventilen. Dette forenkler system-designet og minimerer styreluftforbruget til aktuatorerne.

En kombination af type 8697 med en procesventil af ELEMENT-serien giver et ventilsystem, der er i overensstemmelse med EHEDG med en høj grad af IP-beskyttelse og integreret styreluftsforsyning med ventilation af fjederkammeret. Denne løsning er velegnet til rengøringskrævende applikationer i føde- og drikkevareindustrien og på bryggerier.
 
Har du spørgsmål, eller mangler du oplysninger? Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00

Min sammenligningsliste