Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Revolutionerende ny teknologi introduceres på AUTOMATIK 2014

Med kampagnen "Inspiring answers" markedsfører Bürkert koncernen et nyt online analysesystem til opgaver med vandbehandling og en ny flowmåler, FLOWave, der giver meget præcise målinger, uden komponenter i målerøret. Begge produkter er et resultat af fuldstændig nyudviklet teknologi.

Produkter baseret på helt ny teknologi
 På forårets store industrimesse i Hannover markerede Bürkert et usædvanligt år med præsentation af flere nye produkter - innovative nyheder og teknologier under kampagnen "Inspiring Answers". Og netop ordet "Inspiring" skinner igennem - her er ikke blot tale om at introducere nye produkter, men også nye teknologier og systemløsninger. 

De nye produkter og deres revolutionerende teknologi viser, at Bürkert kan mere end at levere komponenter. Med statementet "We make ideas flow"udfordrer vi konventionel tankegang, tænker ud af boksen og udvikler såvel enkle som avancerede løsninger. De nyeste skridt i denne retning er et kompakt online analyse-system til vandbehandling og en unik flowmåler, begge baseret på ny banebrydende teknologi.

Inspirerende teknologier
 Det nye Online analyse-system, type 8905, er designet til vandværker og vandbehandlingsopgaver til kontinuerlig måling af behandlet og ubehandlet vand og registrering af de vigtigste måleparametre for den specifikke vandbehandlingsopgave og baseret på flere fuldstændig nyudviklede teknologier.

Klik her og læs mere om det nye Online analyse-system, type 8905

Den anden innovative nyhed er den revolutionerende flowmåler FLOWave, type 8098. Den fungerer ved hjælp af den såkaldte Surface Acoustic Wave (SAW) teknologi og er Bürkerts løsning på kendte svagheder i eksisterende flowmåle-teknologier. Med FLOWave-teknologi er der INGEN komponenter indeni røret, og den vil være spydspids for flere innovative løsninger.
 
 Klik her og læs mere om den nye flowmåler FLOWave, type 8098
 

Begge nyheder er baseret på den nye Efficient Device Integration Platform (EDIP), der består af kommunikation, software og hardware.

Disse nyheder er så friske, at de først vil være i seriel produktion i løbet af næste år, men vi har ønsket at dele dem med dig allerede nu, og håber, at du også vil lade dig inspirere af nye muligheder og løsninger.

Flere nyheder
 Vi har naturligvis endnu mere på hjertet. Her i bladet kan du også læse om udvidelse af vores ventilø-program med Ethernet baserede feltbus moduler, vores procesventiler i CLASSIC- og ELEMENT-serien, der kan leveres med flere forskellige top-units, en ny pneumatisk control-unit/feedback type 8697, og en ny analyse-transmitter type 8228 til ELEMENT-serien. Vi præsentere også en ny version af vores alsidige multiCELL transmitter/controller - til vægmontage.

Vi fortæller mere om disse nyheder på efterårets messer, AUTOMATIK i Brøndby Hallen (9.-11.9.) og FoodTech i Messecenter Herning (28.-30.10.). Kig forbi os og få en snak og inspiration til at løse din opgave.

Min sammenligningsliste