Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Sådan håndterer vi driften under Corona-krisen

Under den nuværende COVID-19 situation, der fortsat udvikler sig, har helbred og sikkerhed for vores kolleger og deres familier,  samt kunder og partnere den allerhøjeste prioritet. 

Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer, og drager omsorg for vores medarbejdere og deres sikkerhed og arbejdsforhold under krisen. På denne baggrund har vi udarbejdet en plan for at sikre, at vi fortsat kan opretholde vores aktiviteter og betjene vores kunder.  

Print

Supply Chain

Vi er i tæt kontakt med vores leverandører for at helt at undgå eller minimere påvirkninger på vores leverancer af produkter, systemer og service til vores kunder. Vi fortsætter dette arbejde og følger kontinuerligt op, således vi kan informere hurtigst muligt i tilfælde af afvigelser. 

Sikring af vores medarbejdere og drift

Hos Bürkert har vi en proaktiv tilgang til sikkerhed og miljø på arbejdspladsen. Vi har implementeret myndighedernes skærpede retningslinjer for personale og besøgende. 

Vi har etableret hjemmearbejdspladser for alle vores kontoransatte og henstillet, at de følger myndighedernes retningslinjer.  Vi vil være tilgængelige på telefon og mail på normal vis, og som altid gøre vores bedste for at betjene vores kunder bedst muligt i den aktuelle situation. 

Vores montage- og lagerteam arbejder på skift og under forholdsregler jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer og hygiejneråd for at sikre normal aktivitet med vareindgang, forsendelse og montage.  

Vi har en plan 

Vores virksomhed er i fuld drift, og vi har en beredskabsplan for at sikre, at servicen overfor vores kunder påvirkes mindst muligt i de kommende uger og måneder, hvor situationen vil påvirke de vores samhandelsbetingelser.  

"Staying connected"

I den kommende tid vil vi bestræbe os på at give grundig information, og fortsat være til stede på alle medier/kanaler med vores produkt- og systemnyheder samt tekniske artikler, ligesom vi naturligvis er tilgængelige for dialog på online medier.

Du kan også holde dig opdateret ved at følge os på LinkedIn eller tilmelde dig vores Bürkert E-News. 

Tillid til Burkert Danmark

Vores forretning hviler på et stærkt økonomisk fundament, baseret på uafhængighed, således vi kan opretholde vores forretning på normalt niveau også i denne usikre periode. 

Sammen er vi stærkere

Har du nogen spørgsmål i denne forbindelse, så kontakt os endelig eller benyt vores kontaktformular.

De bedste ønsker for dig og dine kære herfra!

Min sammenligningsliste