Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Topmoderne testanlæg for produkter til farma- og fødevareindustrien

Kravene til produktlevetid, driftssikkerhed og funktioner stiger hele tiden, specielt for ventiler, der bruges i procesteknologien i farma- og fødevareindustrien. For at imødegå disse krav, har vi investeret i et topmoderne multi-medie testanlæg.  

Multi Testing Area

Processimuleringer til rengørings- og sterilisationsprocesser med nyt multi-medie testanlæg

Med vores nye mulit-medie testanlæg, er vi i stand til at teste vores ventiler op til lysningsstørrelser på DN 100 under realistiske forhold. Dette gør os i stand til at simulere rengørings- og sterilisationsprocesser og til at analysere vores produkters performance under ekstreme betingelser i grænseområder. 

Disse længerevarende tests på resistens danner grundlag for optimeringer af produktlevetid og driftssikkerhed for alle komponenter, der er i direkte kontakt med mediet. 

Hvordan foregår disse tests?

Testbetingelserne bliver defineret forud for testen. Der defineres for eksempel temperaturer, trykområder, antal cyklus og skiftetider ved forskellige medier for ventilerne. Testen foregår derefter automatisk. Testparametrene registreres og kan dokumenteres for at verificere testproceduren.

Hvilke medier bruges i vores tests?

  • Renset og ozoniseret vand
  • Syrer
  • Lud
  • Ren damp
  • Trykluft
  • Vakuum
  • Andre applikationsrelevante medier

Forskellige testkamre giver mulighed for fleksible testforløb

De seks testkamre gør os i stand til at fastsætte testforløb, der er i overensstemmelse med de gældende krav. Derved udføres testen så tæt på virkelige procesforhold som muligt.

Er testprocedurerne i overensstemmelse med de gældende standarder?

Testprocedurerne er baseret på relevante gældende standarder og retningslinjer, for f.eks. den internationale standard for biofarmaceutiske produktionsudstyr ASME BPE, Appendix K. Det er også muligt at foretage applikationsspecifikke testprocedurer.

Valget af hygiejniske/sterile og kontamineringsfrie produkter til processer i den hygiejniske industri er af største vigtighed. Få mere information om vores gennemprøvede og testede ventiler:  

Min sammenligningsliste