Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

Udvidelse af ventilø program med Ethernet-baserede feltbus moduler

Ethernet-baserede feltbus moduler gør det muligt at erstatte almindelig feltbus som f.eks. Profibus, CANopen og DeviceNET hele vejen til proces-niveau. De Ethernet-baserede feltbus moduler udvider anvendelsesmulighederne for ventilø-program type 8640.

Ethernet-baserede moduler giver nye muligheder og reducerer omkostninger
De Ethernet-baserede moduler giver nye muligheder for anvendelse i applikationer indenfor produktion og procesautomation. Dette gælder for hele området indenfor styrings-teknologi, inklusive applikationer med isokrone styringer. For anlægs- og maskinbyggere betyder Ethernet- feltbus en reduktion af omkostningerne til installation, engineering og idriftsættelse. For ejeren af anlægget er fordelene nem udvidelsesmulighed, stor fleksibilitet. og hurtig og effektiv automation.

Kompatible Ethernet moduler giver flere fordele
Ethernet modulerne er fuldstændigt kompatible med det eksisterende program, også RIO-tilslutning kan leveres. De nye Ethernet moduler adskiller sig fra de almindelige feltbus moduler som Profibus ved at have to Ethernet porte med RJ45 tilslutninger. Profibus har én port (se fig. 1).

Fig 1: Sammenligning af et Profibus modul (til venstre)
           med det nye Ethernet-baserede feltbus modul (til højre).

De to RJ45 tilslutninger gør dig i stand til at opsætte en lineær struktur, fordi real-tids switchen er i de integrerede moduler. Endvidere er ekstra tilbehør ikke så omkostningstungt, fordi kunden kan bruge standard Ethernet-komponenter. Dette betyder, at udgifter til den sædvanlige eksterne switch og dyr kabling ikke vil være nødvendig.

De nye Ethernet-baserede moduler udmærker sig dermed ikke kun ved at have bredere anvendelsesmuligheder og forbedrede funktioner, men også ved væsentlige besparelser ved installation og idriftsætning.

Har du spørgsmål, eller mangler du oplysninger? Ring til vores salgsafdeling
på tlf. 44 50 75 00

Min sammenligningsliste