Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

Universel magnetventil

Trykområde 0-40 bar og temperatur op til 180ºC

Magnetventiler fra Bürkert bygger på de erfaringer og landvindinger, der er indhøstet gennem mange år med produktion af magnetventiler af høj kvalitet.

Ønsket om altid at være på forkant med udviklingen sammenholdt med et stor know-how ligger til grund for Bürkerts kvalitetsventiler.

Vi præsenterer her en kompakt 2/2-vejs magnetventil med typenummeret 6240. Det er en all-round ventil med ventilhus af enten rustfrit stål (316L) eller messing. Ventilhuset er designet, så det giver den optimale flowgennemstrømning, og nye sædekonstruktioner sikrer en høj grad af tæthed.

Lysningen i sædet er 6 mm, og der er procestilslutning i hhv. ¼" eller 3/8". Stemplet er koblet til ankeret, og ventilen er således tvangs-servostyret og kombinerer den direkte virkende ventils hurtige responstid og trykuafhængighed med servo-ventilens store lysninger. Koblingen mellem stempel og anker betyder, at den kan anvendes i alle opgaver, hvor trykket er mellem 0 og 40 bar. Princippet er blandt andet kendt fra Bürkerts type 290 og 407, og det gør, at den virkelig kan kaldes for en all-round ventil.

Det brede udvalg af pakningsmateriale og ventilhuse gør det muligt at indsætte ventilen i en meget bred vifte af applikationer helt op til 180#C. Spolen (24 V DC og 230 V AC) er indstøbt i solid epoxy (IP 65), og den er meget pålidelig i drift, også ved 100% indkobling.

Type 6240 er altså en kompakt, solid og yderst anvendelig magnetventil, der kompletterer Bürkerts i forvejen meget brede program af gode og anerkendte magnetventiler.

Min sammenligningsliste