Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Vi er klar til et nyt år - med nye udfordringer

Vi ønsker alle et godt nytår og glæder os til at løse nye automationsopgaver med intelligente og tilpassede løsninger.

Print

Fra idé til virkelighed

Ofte er der langt fra idé til virkelighed, men hvis Bürkerts systemafdeling i kombination med produktprogrammet på mere end 30.000 produkter er med i virkeliggørelsen, så sker der noget.

Tænk globalt - agér lokalt

Bürkert er en af verdens førende leverandører af produkter og systemløsninger til måling, styring og regulering af gasser og væsker. Vi har erfaring og indsigt og produkter til styring og automatisering af processer, og har altid været med i front med ny og innovativ teknologi og komplette løsninger. Vi er faktisk det eneste firma, der kan tilbyde et komplet program af ventiler, instrumenter, pneumatiksystemer, kommunikationsnetværk og controllere - i alt mere end 30.000 produkter.

Vi har systemafdelinger i mange lande. Hovedafdelingen er Systemhuset ved vores hovedkontor i Tyskland, som vores lokale systemafdeling i Danmark har et nært samarbejde med. Dette samarbejde gør det muligt at tilbyde ydelser til alle industrier og procesområder. Vi tænker globalt og agerer lokalt - ganske tæt på kunden. Vi har salgskontorer i 36 lande, så du har altid Bürkert i nærheden, uanset hvor du befinder dig.

Styring, regulering og optimering af processer

Vores kernekompetence er styring og regulering af gasser og væsker, og vores mål og ambition er at være både leverandør og samarbejdspartner. I Bürkert bidrager vi kompetent og konstruktivt, både med produkter og komplette systemløsninger, og vi stiller vores tekniske know-how til din rådighed ved såvel udvikling af systemer som ved optimering af automationsløsninger.

Vi glæder os til at løse nye opgaver og udfordringer i 2018!

Dit Bürkert Team

 

Læs mere om Bürkert

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information? 
Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00, eller  klik her og brug vores kontaktformular

Min sammenligningsliste