Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Vi overgår til nyt økonomisystem den 15. november 2021

Overgangsprocessen begynder allerede torsdag den 11. november kl. 18:00 (CET), og det betyder, at vi ikke har adgang til vores SAP-system fredag den 12. november.

Det samme gælder Bürkerts eShop og leverandørportaler samt EDI-forbindelser. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at betjene vores kunder bedst muligt under overgangen.

Mandag den 15. november vil vi igen kunne betjene vores kunder i normalt omfang.

Den 15. november 2021 skifter Bürkert på globalt plan fra sit nuværende salgs-, indkøbs- og lagersystem SAP til SAP NS/4HANA, og overgangsprocessen begynder allerede torsdag den 11. november kl. 18:00 (CET).

Vores SAP-system vil derfor ikke være tilgængeligt fredag den 12. november. Det samme gælder Bürkerts eShop og leverandørportaler samt EDI-forbindelser.

Vi beder jer være opmærksomme på, at dette kan have indflydelse på ordrebehandling, forespørgsler og andre henvendelser denne dag. Vores personale er selvfølgelig tilgængelige i normalt omfang, men vi har som nævnt ovenfor ikke adgang til vores salgs- indkøbs- og lagersystem i overgangsfasen. 

Vores nye SAP HANA-system vil være i drift fra mandag den 15. november, hvor vi igen vil kunne betjene vores kunder og forretningsforbindelser i normalt omfang. 

Skulle overgangen til det nye system mod forventning forårsage leveringsforsinkelse eller andre opstartsvanskeligheder, eller har I generelle spørgsmål i denne forbindelse, så er jeres kontaktperson hos Bürkert klar til at hjælpe. Vi beder om, at denne information bliver delt internt, hvis den er relevant for andre dele af jeres organisation. Nedenfor er indsat pdf-fil af informationen til download. 

Vi takker på forhånd for jeres forståelse og ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.

Information om overgang til nyt SAP HANA salgs- og økonomistyringssystem

94.07 KB

Min sammenligningsliste