Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

Vi udstiller på Danske Vandværkers messe i Fredericia fredag den 1. oktober 2021

Vi er med som udstiller, når Messe C i Fredericia slår dørene op for Danske Vandværkers messe. Kom og opleve live demo på vores test-podie, hvor vi viser en bred række forskellige produkter i funktion: flowmåleren FLOWave, procesventiler (reguleringsventiler, membranventiler, skråsædeventiler, Robolux mulitports-ventil) med controller og styretop, ventilø-system AirLINE Field og multiCELL controller/transmitter.

Bürkert vil gerne være med til at passe på kvaliteten af vores mest værdifulde ressource - vores drikkevand, og derfor er vi med på Danske Vandværkers messe den 27. august i Roskilde Kongrescenter, hvor vi viser vores udstyr til vandanalyse og vandbehandling. 

Klik her og se det samlede program for fagmessen.

Læg vejen forbi stand 3108 og se:

System til online analyse af drikkevand og procesvand

Vores analysesystem til overvågning af vandkvaliteten på drikkevand eller procesvand kan sikre, at du til enhver tid kan være tryg ved dit vand.

Bürkert Danmark kan tilpasse systemet helt efter dit behov og f.eks. samle alle systemets analyse- og elektronikdele i et kompakt plug- and-play system, monteret i et rustfast skab med display i fronten.

Klik her for mere information om systemet og mulighederne.

multiCELL controller/transmitter med Ethernet interface

multiCELL er en controller/transmitter til opgaver med styring, dosering og data-logging, som med tilslutning af sensorer også kan fungere som et komplet system.
multiCELL er klar til Industri 4.0. En optimering med et nyt Ethernet modul gør det muligt at tilslutte feltinstrumenter til kontrol-niveauet, og åbner for nye løsningsmuligheder med multiCELL.

På messen kan du se en multiCELL tansmitter/controller med feltbus og modem til betjening fra mobiltelefon monteret i kabinet. MultiCELL kan måle ilt, pH, ORP og ledningsevne og er velegnet til applikationer med spildevand eller urent vand.

Med multiCELL type 8619 tilbyder Bürkert en meget alsidig controller og transmitter, der har mulighed for at tilslutte flere sensorer og kan fungere som et komplet og fleksibelt målesystem til forskellige opgaver med styring, dosering og data logging.

Flowmåleren FLOWave, der har sensoregenskaber og kan meget mere end flowmåling

Bürkert har udviklet flowmåleren FLOWave med SAW måleteknologi og et sanitært design i rustfrit stål specielt med henblik på de krævende applikationer indenfor den farmaceutiske industri og føde- og drikkevareindustrien. Vi har videreudviklet FLOWave, så den nu også kan fungere som sensor og give vigtig information om en række parametre i dit medie. Det giver dig overblik, således du kan styre din proces optimalt.

Vi kan også fortælle om automationsløsninger med:

Vores nye masseflowmålere og masseflowcontrollere med Ethernet opkobling 

og

Central processtyring med procespaneler, ventilskabe og I/O-bokse 

Læg vejen forbi Bürkerts stand og hør nærmere om Bürkerts løsninger til en række forskellige opgaver med vandanalyse og vandbehandling, herunder komplette kontrol loops med flow, niveau, temperatur, tryk, pH og ledningsevne.

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information? Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00 eller klik her og brug vores kontaktformular

Min sammenligningsliste