Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Vi vender gradvist tilbage til kontoret - sammen hver for sig

Vi glæder os over, at myndighederne finder det forsvarligt at starte en reguleret genåbning af Danmark, og vi har derfor startet en gradvis tilbagevenden for vores kontoransatte, selvfølgelig under iagttagelse af myndighedernes retningslinjer

Print

Kontoransatte

Det betyder, at vores kontoransatte i internt salg og administration til en begyndelse vil arbejde skiftevis på kontoret og hjemmefra, således vi sikrer, at der er den korrekte afstand mellem arbejdspladserne. Vi har selvfølgelig også iværksat alle øvrige sikkerhedsmæssige foranstaltninger og rutiner, der er foreskrevet af myndighederne.

Salgsingeniører

Vores salgsingeniører kommer gerne på besøg, og vil naturligvis respektere og følge retningslinjerne i den virksomhed, de besøger, samt myndighedernes aktuelle råd og vejledninger på området.

Teknisk support

Vores tekniske support team er stadig fuldt tilgængelige for spørgsmål på telefonen, og kører også ud ved tekniske problemer, der kræver løsning onsite. Også for dem gælder det, at de naturligvis vil respektere og følge retningslinjerne i den virksomhed, de besøger, samt myndighedernes aktuelle råd og vejledninger på området.

Lager og montage

Vores lager, varemodtagelse/forsendelse og montage har været åbent med regulerede arbejdsforhold i hele nedlukningsperioden, så der er taget hånd om arbejdsforholdene, og de daglige procedurer afvikles på sædvanligt niveau.

Kontaktinformation

Kort sagt: Vi er parate til at hjælpe og servicere vores kunder som altid. Klik her for en oversigt over vores afdelinger med alle kontaktoplysninger.

Du kan også holde dig opdateret ved at følge os på LinkedIn eller tilmelde dig vores Bürkert E-News. 

Vores tidligere information om håndtering af driften under Corona-krisen kan du læse HER.

Sammen hver for sig - sammen er vi stærkere.

Har du nogen spørgsmål i denne forbindelse, så kontakt os endelig eller benyt vores kontaktformular.

Min sammenligningsliste