Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Vi søger en Account Manager med hang til teknik

Trives du i et job, hvor du dagligt bringer dine salgskompetencer og dit tekniske know-how i spil? Et job hvor du udvikles i takt med stillingen, og der fokuseres på at levere høj kvalitet inden for styring og regulering af gasser og væsker?

Så læs videre her....

Som person er du nysgerrig på produkter og drives af at lære nyt. Den nysgerrighed vil skabe den fornødne nye faglige viden, som bliver fundamentet for dit salg. Bürkert er en mellemstor international organisation, og du vil opleve opbakning fra et stærkt bagland, hvor der er fokus på, at man i fællesskab opnår det fulde potentiale hos den enkelte kunde.

Du trives i et job, hvor du arbejder selvstændigt, men hvor den faglige sparring på tværs i organisationen er et naturligt element i dagligdagen. Du bliver en del af det jyske salgsteam, og i den forbindelse vil der være mulighed for ugentlig sparring på kontoret i Aarhus, men du har selvfølgelig også mulighed for sparring med kolleger på kontoret i Herlev. 

Ideelt set har du derfor erfaring fra salg, service eller montage, gerne med en uddannelsesmæssig baggrund inden for det el-tekniske område, som for eksempel el-installatør, industritekniker eller maskinmester. 

Der er styr på salgsprocessen

Det, der kendetegner dig, er din evne til at møde kunderne i øjenhøjde, hvor I sammen skaber nye løsninger og gode resultater. Du er lyttende, kan kommunikere på alle organisatoriske niveauer og du forstår vigtigheden af den gode kundekontakt som basis for opbygningen af de længerevarende relationer.

Efter grundig introduktion med sparring og sambesøg får du din egen kundeportefølje af eksisterende kunder, og din opgave vil være at afsøge det fulde kundepotentiale, for derigennem at øge omsætningen. Dit daglige værktøj, som kan støtte dig i salgsprocessen, vil være virksomhedens CRM-system.

Ud over at skulle udvikle de eksisterende kunder vil du i samarbejde med salgssupporterne skulle finde nye kundeemner i Jylland. Dit salgsarbejde understøttes blandt andet af virksomhedens marketingsafdeling, der holder til på hovedkontoret i Herlev, og som understøtter din pipeline med potentielle leads.

Global virksomhed med know-how

Bürkert er en familieejet virksomhed, som i mere end 70 år har været førende leverandør af automationsløsninger til styring og regulering af gasser og væsker. Virksomheden er økonomisk uafhængighed og har egen udvikling og produktion, samt systemhuse til udvikling af kundetilpassede systemløsninger.

Der er stort fokus på den gode virksomhedskultur og tværfaglig vidensdeling, som støttes gennem intern træning og uddannelse. Dette afspejles også i høj anciennitet blandt medarbejderne og den høje faglighed på tværs i organisationen. Udvikling, samt muligheden for at dygtiggøre sig vægtes højt. 

Det forventes, at du foruden dansk også behersker engelsk i skrift og tale, da det er koncernsproget.

Har du spørgsmål?

Konsulenthuset ballisager a/s hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at kontakte Ronni Nielsen på 30638517 eller Britt Rønberg på 30638518, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.

Søg jobbet her:

https://jobs.ballisager.com/ad/b%C3%BCrkert-danmark-a-s-s%C3%B8ger-st%C3%A6rk-account-manager-med-hang-til-teknik/jq85xs

Vi glæder os til at høre fra dig.

Min sammenligningsliste